Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes tancarÓ al trÓnsit un tram del centre de la vila el dimarts 17 per unes obres puntuals


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 04/16/2018 01:34:59 PM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

La Policia Local de Blanes tancarÓ al trÓnsit un tram del centre de la vila el dimarts 17 per unes obres puntuals

El tall es farÓ entre les 9 del matÝ i les 8 del vespre d’aquest dimarts 17 d’abril, i afectarÓ el tram comprŔs entre la Plaša Solidaritat i la Plaša Escorxador del Carrer Jaume I

Al llarg de la jornada d’aquest dimarts 17 d’abril estÓ previst que es restringeixi la circulaciˇ de vehicles en un dels carrer del centre de Blanes, a causa d’unes obres puntuals que s’hi ha de fer. La Policia Local ha alertat que aquest tancament de trÓnsit tindrÓ lloc a partir de les 9 del matÝ i fins les 8 del vespre, aproximadament, en el tram del Carrer Jaume I, comprŔs entre la Plaša Solidaritat i la Plaša de l’Escorxador.


El motiu d’aquest tall de trÓnsit Ús a causa d’unes obres que s’han de fer en aquesta zona, amb una previsiˇ que estiguin enllestides aquest mateix dimarts. Es tracta d’uns treballs que durÓ a terme l’empresa AigŘes de Blanes per millorar la recollida d’aigŘes pluvials. Les obres es faran amb l’objectiu de solucionar unes basses que es produeixen en aquest tram del Carrer Jaume I cada vegada que plou.


Per alertar la poblaciˇ sobre aquesta restricciˇ de trÓnsit, la Policia Local ha instalĚlat aquests darrers dies una sŔrie de panells informatius en els principals vials d’accÚs que accedeixen al Carrer Jaume I. D’altra banda, tambÚ s’ha distribu´t una circular informativa entre els ve´ns de la zona afectada, en especial als propietaris i/o llogaters dels garatges situats a la zona.


A aquests darrers conductors i conductores se’ls ha avisat que, en cas que hagin d’entrar o sortir per utilitzar els seus vehicles aquest dimarts entre les 9 i les 20 h, hauran de treure els seus vehicles dels respectius garatges fora d’aquest horari. Per a mÚs informaciˇ, es pot trucar a la prefectura de la Policia Local de Blanes, a travÚs del 092 i/o el 972 358 666, aixÝ com a l’empresa que s’encarregarÓ de les obres: AigŘes de Blanes, 972 333 914.
Data de realitzaciˇ: 04/16/2018 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 04/16/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300