Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull divendres la sortida de la I Costa Brava Stage Run (CBSR) 2018, amb tres etapes de recorregut


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/18/2018 09:33:13 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOBlanes acull divendres la sortida de la I Costa Brava Stage Run (CBSR) 2018, amb tres etapes de recorregut

Organitzada per BeFree, que encapçalen els blanencs Jordi Vissi i Tomàs Llorens, la primera etapa de divendres acaba a Tossa, dissabte arriba fins a l’Escala i diumenge finalitza a Portbou

Aquest divendres 20 d’abril, Blanes acull la posada en marxa d’una nova experiència esportiva: la primera edició de la Costa Brava Stage Run (CBSR) que finalitza diumenge. L’organitza l’empresa BeFree, formada pels blanencs Jordi Vissi i Tomàs Llorens, lligats al Grup Fondistes Blanes. Amb aquest nou projecte, els dos joves apassionants de l’esport, la muntanya i córrer han dissenyat una cursa per gaudir la Costa Brava, rodejats de paratges increïbles entre mar i muntanya.


Justament el què proposen és córrer arran de mar, passant per jardins botànics, camins de ronda, platges i petits pobles pesquers del Mediterrani. La CBSR és una cursa a peu amb tres etapes. Aquest proper divendres a les 2 del migdia sortirà des del Passeig de Mar de Blanes i finalitzarà a Tossa de Mar; dissabte el recorregut acabarà a l’Escala i diumenge finalitzarà a Porbou, final d’etapa i cursa.


Ja fa dies que té les inscripcions tancades, i recupera en gran part l’esperit de la ja desapareguda Costa Brava Xtrem Running, que liderava l’atleta blanenc Xavi Marina. Tomàs Llorens i Jordi Vissi han comptat amb el seu suport des d’un bell inici, i tan sols s’ha modificat lleugerament per adaptar-la a un nou concepte de cursa per etapes, ja que no es tracta de tres curses individuals, sinó d’una experiència completa durant tres dies.Data de realització: 04/18/2018 | Data de la darrera actualització: 04/18/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300