Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes intervé en l’extinció d’un foc amb 4 persones afectades lleus per inhalació de fum


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/19/2018 10:25:10 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes intervé en l’extinció d’un foc amb 4 persones afectades lleus per inhalació de fum

El foc va tenir lloc a la cuina d’un establiment de restauració la nit d’aquest passat dimecres, i també van intervenir dues unitats dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM

La nit d’aquest passat dimecres efectius de diversos cossos d’emergència van intervenir en l’extinció d’un incendi que va tenir lloc en un bar del centre de Blanes. Pels volts de les 10 de la nit, la Policia Local de Blanes va rebre diverses trucades alertant del foc que s’estava produint en un establiment de restauració situat al Passeig de Dintre cantonada amb el Carrer Ample, al centre del municipi.


Immediatament, s’hi van personar dues patrulles de la Policia Local de Blanes, que van ajudar el personal del bar a acabar de sufocar l’incendi, que havien començat a apagar amb extintors propis. Els treballadors també es van encarregar de desallotjar els vuit clients que hi havia al local en el moment de produir-se el sinistre. Posteriorment, els efectius dels dos camions dels Bombers de la Generalitat que es van incorporar a l’emergència van acabar les tasques d’extinció definitiva.


Botiga de roba afectada pel fum
El foc es va originar a la cuina de l’establiment de restauració, que ha quedat parcialment afectada per les flames, i el fum que va provocar es va filtrar a l’escala de veïns de l’edifici on està situat el local. Va entrar a la botiga de roba que hi ha a l’altra extrem de la planta baixa, així com al primer pis situat sobre l’establiment on en aquells moments hi havia el matrimoni d’edat avançada que hi viu.


En l’atenció del sinistre també va intervenir una ambulància del SEM, que va atendre quatre persones afectades lleus per inhalació de fum: dos dels treballadors del local, així com els inquilins del primer pis. També es va avisar al propietari de la botiga de roba afectada per l’entrada de fum, que va obrir les portes per facilitar que es pogués ventilar. La intervenció dels cossos d’emergència es va donar per finalitzada pels volts de quarts de 12 de la nit. Malgrat els danys causats pel foc, avui al matí l’establiment de restauració ha pogut obrir i funcionar amb normalitat.
Data de realització: 04/19/2018 | Data de la darrera actualització: 04/19/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300