Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un concert de ‘La Bandeta’ completa el Lliurament de Premis del 31è Concurs de Murals de Sant Jordi


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/22/2018 01:12:24 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Un concert de ‘La Bandeta’ completa el Lliurament de Premis del 31è Concurs de Murals de Sant Jordi

L’acte ha tingut lloc avui al migdia, atorgant-se’n dos primers per a cadascuna de les dues categories als diversos classificats, amb edats compreses entre els 8 i els 12 anys

L’intens cap de setmana d’activitats lúdiques i culturals, majoritàriament propiciades pel cicle cultural de la Diada de Sant Jordi, ha tingut un punt d’inflexió el migdia d’aquest diumenge amb l’acte que s’ha acollit al Passeig de la Mestrança. Allí, a l’escenari situat al costat del Monument a Joaquim Ruyra, ha tingut lloc l’entrega de premis del Concurs de Murals al Carrer de Sant Jordi, celebrat dissabte.


Tots els i les guanyadores del XXI Concurs de Murals de Sant Jordi,
amb l'alcalde Mario Ros, el regidor Juanjo Navarro i membres de l'organització
El lliurament l’ha encapçalat l’alcalde i responsable de Cultura i Festes, Mario Ros, acompanyat de Juanjo Navarro, regidor de l’Ajuntament de Blanes. Per la seva banda, Aitor Roger s’ha encarregat de fer de mestre de cerimònies, anunciant el nom dels guanyadors després de la benvinguda a càrrec de l’alcalde.


S’han lliurat els obsequis als diferents grups d’escolars que han guanyat els dos primers premis que es trien en les dues categories, consistents en sengles lots amb un llibre, així com material escolar i de dibuix i pintura. A mesura que s’ha anat proclamant el veredicte, els equips dels joves guardonats han anat pujant d’alt l’escenari per recollir-los de mans de Mario Ros i Juanjo Navarro.


En la Categoria “A”, de 8 a 10 anys, el primer premi ha estat per alumnes de l’Escola Quatre Vents; i els del segon premi estudien a l’Escola Pinya de Rosa. Per la seva banda, en la Categoria “B” per a nois i noies d’11 i 12 anys, el primer premi l’han guanyat alumnes de l’Escola Pinya de Rosa ; i el mural del segon premi l’han pintat estudiants del Col·legi Cor de Maria.


El jurat qualificador ha estat format enguany per Brenda Caballero, Ma Àngels Maresma i Carlota Mollet, les tres artistes que protagonitzaran el mes vinent l’exposició col·lectiva Joves Talents V.6 que s’allotjarà a Casa Saladrigas. Han valorat sobretot quatre criteris: l’originalitat, l’execució, la composició i la idea que volien transmetre.


Interludi musical amb ‘La Bandeta’ per completar l’entrega de premis

El lliurament de premis s’ha completat amb un breu interludi musical a càrrec de La Bandeta, de l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria. La formació musical ha ofert un repertori que ha agradat força al públic composat per gent de totes les edats que, incondicionalment, han aplaudit cadascun dels temes interpretats.


Concert de "La Bandeta" de l'Escola de Música del Col·legi Santa Maria
Dirigits per Jordi Casas, els joves artistes han ofert temes de diferents estils: des de pop-rock fins a balades, passant per rhythm & blues, balades i temes de bandes sonores. La primera peça ha estat The Legend of Zelda, la banda sonora d’una coneguda saga de videojocs ambientada en el fantàstic regne d’Hyrule, seguida per una cançó molt coneguda: Viva la Vida, de Coldplay.


Altres temes han estat el tango Oblivion, d’Astor Piazzolla; Can’t Stop The Feeling, de Justin Timberlake, que també s’ha utilitzat per la banda sonora del film d’animació Trolls; Moves Like Jagger, de Maroon 5 amb Christina Aguilera; i precisament un tema que també compta amb la veu d’aquesta cantant: Something’s Got a Hold On Me, que forma part de la banda sonora de Burlesque.


La Bandeta de l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria ha actuat avui diumenge gairebé al complet, ja que dels seus 34 músics, avui n’hi havia 32, que compten majoritàriament amb edats compreses entre els 8 i els 14 anys.
Data de realització: 04/22/2018 | Data de la darrera actualització: 04/22/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300