Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els corredors Stephane Vinot i Emma Roca guanyen la primera edició de la Costa Brava Stage Run (CBSR)


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/24/2018 12:35:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els corredors Stephane Vinot i Emma Roca guanyen la primera edició de la Costa Brava Stage Run (CBSR)

La competició, de 125 km de recorregut entre Blanes i Portbou, ofereix l’experiència de poder gaudir dels paisatges de la Costa Brava, majoritàriament arran de mar

La primera edició de la Costa Brava Stage Run (CBSR) que va sortir des de Blanes divendres passat, ja compta amb els dos primers vencedors que han estrenat el palmarès de la cursa. Es tracta del francès Stephane Vinot, de Traileurs des Monts d’Or i de la catalana Emma Roca, del CE Cerdanya Pirineus.


Podi final de la Costa Brava Stage Run
Fotografia: Guillem Casanova
El podi dels corredors en la classificació general l’han completat Albert Navarro, d’Àgil Fisioteràpia-CE Torelló, i Joan Bartas, d’Hanibal CZ, en les respectives segona i tercera posició. Per la seva banda, les dones classificades en segons i tercera posició han estat la corredora txeca Zuzana Bartasova, d’Hanibal CZ, i Carme Aguilar, de CE 2x2 Santpedor.


Destí de la 3a i darrera etapa: Portbou
Fotografia: Guillem Casanova
La CBSR ha aplegat un centenar de corredors, i està organitzada per l’empresa BeFree, formada pels blanencs Jordi Vissi i Tomàs Llorens. Està inspirada en la Costa Brava Extrem, que durant cinc anys va organitzar el corredor blanenc Xavi Marina, qui precisament va ser el primer classificat en la primera etapa de la CBSR, que va transcórrer entre Blanes i Tossa. La segona va finalitzar dissabte a l’Escala i la tercera i darrera diumenge passat a Portbou.
Data de realització: 04/24/2018 | Data de la darrera actualització: 04/24/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300