Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cicle de Dansa al Teatre de Blanes amb ‘Praise’, de Cobosmika Company i ‘Yomimuà’, d’Arnau Pérez


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/26/2018 10:54:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DANSACicle de Dansa al Teatre de Blanes amb ‘Praise’, de Cobosmika Company i ‘Yomimuà’, d’Arnau Pérez

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa que es commemora el 29 d’abril s’ha programat ‘Praise’, i el 13 de maig s’oferirà ‘Yomimuà, del ballarí blanenc Arnau Pérez

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa que se celebra cada any el 29 d’abril, el Teatre de Blanes ha programat dos espectacles d’aquesta art escènica pensats per agradar tant als entesos com als neòfits en la matèria. El cicle s’encetarà precisament coincidint amb la jornada commemorativa, de manera que aquest proper diumenge a les set de la tarda s’oferirà ‘Praise’, de Cobosmika Company.

Praise és una co-creació d’Olga Cobos i Peter Mika, i es nodreix de l’experiència de viure prop del mar i poder treballar amb la seva inspiració i les diferents textures que s’aconsegueixen dins aquest element. Els dos coreògrafs han aprofitat aquest punt de partida per desenvolupar noves textures de moviment a nivell físic. El resultat és un espectacle atrevit, explosiu i virtuós que barreja la dansa amb la improvisació, i que incorpora elements de les arts marcials i el teatre físic.


"Praise", el diumenge 29 d'abril al Teatre de Blanes
La companyia va ser creada a Alemanya fa 18 anys per la palamosina Olga Cobos i l’eslovac Peter Mika, després de col·laborar a reconegudes companyies com Rui Horta S.O.A.P. Dance Theatre (Frankfurt), Russel Maliphant Company (London) o Ballet Gulbenkian (Lisboa), on l’Olga va ser primera ballarina. Cobosmika Company crea obres d’alta qualitat amb destacats col·laboradors de diverses disciplines, i amb la pedagogia com un dels aspectes clau en la seva trajectòria.

‘Praise’, de Cobosmika Company, s’oferirà al Teatre de Blanes diumenge vinent a les 7 de la tarda, i el preu de l’entrada és de 6 €. A banda d’Olga Cobos i Peter Mika, també actuen els ballarins Nathanael Charrol i Ines Massoni.

‘Yomimuà’, amb el ballarí blanenc Arnau Pérez

L’altra espectacle que ha programat el Teatre de Blanes amb motiu del Dia Internacional de la Dansa tindrà lloc d’aquí a dues setmanes, també coincidint amb un diumenge. Serà el 13 de maig, i es tracta de ‘Yomimuà’. Aquesta segona actuació tindrà un marcat accent blanenc, ja que està protagonitzada pel ballarí nascut aquí, Arnau Pérez de la Fuente.

El jove coreògraf i intèrpret està cursant actualment estudis superiors de dansa contemporània al Conservatori Superior de Dansa Maria de Ávila a Madrid. Premiat com a joveníssim talent al certamen de creadors de la Comunitat de Madrid i intèrpret en peces de coreògrafes com Sharon Frigman, Guido Sarli, Victòria P. Miranda o Fernando Magadan, va ser seleccionat per a Me, myself and I, una iniciativa del Certamen Coreogràfic de Madrid.


El ballarí blanenc Arnau Pérez, el 13 de maig a "Yomimuà"
Ara, presenta a Blanes Yomimuà, on explica com dins de cada persona existeix un univers sencer, tot i que realment una part de nosaltres mateixos es reflecteix en els altres. Parteix de la premissa que hi ha una primera impressió física que inevitablement dóna informació sobre la nostra persona, però també planteja la pregunta de si, a l’hora de relacionar-nos, som nosaltres mateixos o és el nostre entorn qui ens arrossega a comportar-nos d’una determinada manera.

Yomimuà tracta de trobar la llum interior que defineix a cada persona, i ho fa a través de l’expressió en el moviment. L’espectacle també s’ha programat perquè tingui lloc a les 7 de la tarda amb el mateix preu d’entrada: 6 euros.Data de realització: 04/26/2018 | Data de la darrera actualització: 04/26/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300