Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Lliurament de premis als guanyadors del Concurs d’Instagram del 1er tram del Camí de Ronda de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/28/2018 11:56:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOLliurament de premis als guanyadors del Concurs d’Instagram del 1er tram del Camí de Ronda de Blanes

Els tres autors, @ll.bellapart, @alexgw4 i @fhmparets, han rebut un lot de productes blanencs per les seves impactants imatges que destaquen la bellesa dels paisatges de la Costa Brava

El despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Blanes va allotjar ahir al vespre un acte senzill però emocionant per als seus protagonistes. Es tractava del lliurament de premis als guanyadors del Concurs d’Instagram, organitzat per l’Ajuntament de Blanes amb el suport de la galeria d’Instagram @cat_imatges per promocionar la reobertura del primer tram del Camí de Ronda de Blanes, que va tenir lloc a finals del passat mes de març.


Mario ros, Àlex Garcia, Francisco Hernández, Lluís Martínez,
Olga Garsaball i Pepa Celaya
L’alcalde de Blanes, Mario Ros, acompanyat de la primera tinenta d’alcalde, Pepa Celaya, i de la representant territorial de @cat_imatges, Olga Garsaball, han encapçalat el lliurament dels premis per a Lluís Martínez (@ll.bellapart), Àlex Garcia (@alexgw4) i Francisco Hernández Moya (@fhmparets). Les fotografies guardonades mostren la bellesa i encant natural del Camí de Ronda, destacant sobretot la força que caracteritza els paisatges de la Costa Brava. Una d’elles va ser presa a l’albada, l’altra a l’ocàs i una altra coincidint amb un temporal de llevant.

Per organitzar el concurs, l’Ajuntament de Blanes ha comptat amb el suport de la galeria d’Instagram @cat_imatges, especialitzada en incloure i seleccionar les millors fotografies de paisatges naturals de Catalunya, així com amb la col·laboració de la fotògrafa i instagramer blanenca @ogacu. Es van presentar 350 treballs, que van ser seleccionats per 15 fotògrafs experts en la matèria.


Cadascun dels tres guanyadors ha rebut un lot que inclou 10 productes gastronòmics blanencs valorats en 80 €, una variada i exquisida mostra: Vinya Hop, de Cervesa Artesana Marina; Escuma de Mar, Tinta de Pop, Escórpora i Tramuntana, de Cervesa Artesana Popaire; cava Brut Nature Laviret reserva de 2012; cava Brut Rosat Blanes Signature de Ses Vernes; una caixa de Carboneres –uns exquisits bombons- de Pastisseria Orench; vi Blanc de Vela de les Vinyes de Cal Correu; i Mel de Flors de l’abellar del Jardí Botànic Marimurtra.


L’anècdota de l’acte va ser que, mentre que dos dels guanyadors van venir acompanyats tan sols de les respectives parelles, el tercer va preferir fer-ho per un nodrit i animat grup d’amics i familiars. Venien d’una mica lluny, i van aprofitar la jornada per passar la vetllada a Blanes. Tots tres van confessar estar molt enamorats dels encants del Camí de Ronda, i es van interessar per saber quan s’obrirà tant el segon tram com el nou accés per la banda sud.Data de realització: 04/28/2018 | Data de la darrera actualització: 04/28/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300