Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Inici de la Copa d’Espanya International Gran Prix Classe Europa dins el 75è aniversari Club de Vela Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/28/2018 04:31:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOInici de la Copa d’Espanya International Gran Prix Classe Europa dins el 75è aniversari Club de Vela Blanes

Aquesta tarda s’ha donat la benvinguda als participants, que competiran del 29 d’abril a l’1 de maig. Hi ha una 60a d’embarcacions, 7 d’elles tripulades per regatistes del CV Blanes

La tarda d’aquest dissabte ha tingut lloc a les instal·lacions del Club de Vela Blanes l’acte de benvinguda als participants de la Copa d’Espanya 2018 International Gran Prix Vila de Blanes de la Classe Europa. Es tracta d’un nou acte inclòs al cicle del 75è aniversari del Club de Vela Blanes, que ja porta tres setmanes consecutives acollint competicions coincidint amb el cap de setmana.


L’acte de benvinguda l’ha encapçalat el president del Club de Vela Blanes, Amadeu Nualart, acompanyat de Sergi Cadenas, representant de la Federació Catalana i Espanyola de Vela; i Oriol Subirà, vicepresident del Club de Vela Blanes, així com Secretari Estatal de la Classe Internacional Europa. També han assistit el gerent del Club de Vela Blanes, Héctor Espadas, i el director tècnic de l’Àrea Esportiva del CV Blanes, Juan Miguel Aguirre.


D'esquerra a dreta: Amadeu Nualart, Oriol Subirà i Sergi Cadenas
En aquesta ocasió, l’esdeveniment esportiu s’ha encetat avui al matí amb l’Obertura Oficial del Registre de Participants, Lliurament d’Instruccions, Mesuraments i Controls, culminant la jornada amb l’acte de benvinguda. Serà a partir d’aquest diumenge 29 d’abril i fins el dimarts 1 de maig quan tindran lloc les proves, havent-se’n previst un total de 9, tres per cadascun dels tres dies que s’allargarà la competició.


La Copa d’Espanya Internatioinal Gran Prix Vila de Blanes és puntuable pel rànquing nacional de la Classe Europa, una classe estratègica juvenil que durant uns anys va ser olímpica i que ara s’està lluitant perquè torni a ser-ho. S’han inscrit una 60a d’embarcacions, entre ells 7 tripulades per regatistes del Club de Vela Blanes: Gal·la Rodiera, Nil Gibernau, Pol Vilariño, Ariadna Gianpietro, Òscar Boronat, Georgina Vilar, Jan Marin i Aleix Manresa.


Regatistes del Club de Vela Blanes
En el campionat hi ha embarcacions de la Classe Internacional Europa en quatre categories: Absoluta (Masculí i Femení), Sub20 (Absolut i Femení), Sub 18 (Absolut i Femení), i Màster (Absolut; nascuts al 1983 o anteriors, i Femení que hagin nascut l’any 1988 o en anys anteriors). El lliurament de premis que posarà punt i final a la competició tindrà lloc la tarda del proper dimarts, coincidint amb el darrer dia de les proves.Data de realització: 04/28/2018 | Data de la darrera actualització: 04/28/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300