Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Judit Neddermann, Tomeu Penya, The Sey Sisters i Susana del Saz a Les Nits de Marimurtra 2018


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/03/2018 06:45:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Judit Neddermann, Tomeu Penya, The Sey Sisters i Susana del Saz a Les Nits de Marimurtra 2018

Avui al migdia s’ha presentat el cicle de concerts organitzat per la Fundació Carl Faust, que tindran lloc els dies 4, 11, 17 i 24 d’agost al Templet de Linné del Jardí Botànic Marimurtra

Des de fa 13 anys, les vetllades nocturnes estiuenques compten amb una proposta doblement interessant: Les Nits de Marimurtra. Es tracta d’assistir a un concert envoltat del misteri i l’atractiu de l’entorn natural del Jardí Marimurtra, i més encara, al seu racó més emblemàtic, conegut per ser el més espectacular de tota la Costa Brava: el Templet de Linné.


Presentació de "Les Nits de Marimurtra" 2018
La presentació del cicle d’enguany ha tingut lloc precisament avui al migdia en aquest mateix entorn, al Templet de Linné. L’alcalde de Blanes, Mario Ros; el patró de la Fundació Carl Faust, Joan Planells; i el seu director gerent, Josep Borrell, han encapçalat l’acte. També han participat representants de la Fundació Oncolliga, que col·labora amb Les Nits de Marimurtra en la gestió del servei de bar del festival.

Judit Neddermann i Tomeu Penya, dos dels principals reclams del festival

Enguany, el cicle tindrà lloc els dies 4, 11, 17 i 24 d’agost a les 10 de la nit, després que les portes del jardí hauran obert al públic a partir de 2/4 de 9 del vespre. En la línia d’aquests darrers anys, en què s’ha apostat per comptar amb destacades figures musicals incidint especialment en la seva qualitat, el cartell d’aquest 2018 inclou propostes força interessant i conegudes per al gran públic.


El viatge musical d’enguany començarà el 4 d’agost amb la cantant i autora catalana Judit Neddermann, que oferirà un viatge de l’emoció més íntima a la reflexió més ample del món on vivim amb el seu tercer disc ‘Nua’. La rellevaran l’11 d’agost The Sey Sisters, amb riques harmonies musicals i una carismàtica actuació que abraça des del gospel fins a la música negra.


El cantant mallorquí Tomeu Penya recopilarà el 17 d’agost els èxits musicals de la seva carrera en un entorn íntim on només ell i la seva guitarra seran els protagonistes. Finalment, tancarà el festival Susanna del Saz el 24 d’agost oferint la seva història sobre l’escenari amb el nou espectacle ‘Un tomb per la vida’. Les entrades per als concerts ja estan a la venda des d’avui mateix als punts habituals: la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, les floristeries La Camèlia (Blanes i Lloret de Mar) i al web www.nitsmarimurtra.cat.
Data de realització: 05/03/2018 | Data de la darrera actualització: 05/03/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300