Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Penya Blanc-i-Blava escalfa motors per l’Aplec que reunirà a Blanes un miler d’aficionats del RCD Espanyol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/08/2018 09:38:53 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Penya Blanc-i-Blava escalfa motors per l’Aplec que reunirà a Blanes un miler d’aficionats del RCD Espanyol

La trobada de ‘periquitos’ es farà el cap de setmana del 2 i 3 de juny. El programa d’actes del 28è Aplec de Penyes del RCD Espanyol s’han presentat a l’Assemblea Extraordinària de Socis

Els socis i sòcies de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes i, per afegit, tots els aficionats periquitos en general siguin d’on siguin, ja han iniciat el compte enrere de cara a la celebració central anual que reuneix als seguidors del RCD Espanyol, i que enguany tindrà lloc en aquest municipi on comença la Costa Brava. Blanes acollirà el cap de setmana del 2 i 3 de juny el 28è Aplec de Penyes del RCD Espanyol, un esdeveniment que s’espera que atregui un miler d’aficionats.


Assemblea Extraordinària Federació Catalana de Penyes RCD Espanyol
Per donar a conèixer els principals ingredients amb què comptarà, representants de la penya blanenca han participat en l’Assemblea Extraordinària de la Federació Catalana de Penyes espanyolistes, amb l’assistència de més d’una cinquantena d’entitats. A banda de tractar diversos assumptes interns de la Federació i de l’actualitat perica, un dels moments culminants de l’assemblea celebrada a finals de la setmana passada el va constituir la presentació dels actes de l’aplec que es va fer a l’Auditori del RCD Stadium.

28è Aplec de Penyes del RCD Espanyol el 2 i 3 de juny a Blanes

La delegació blanenca la van encapçalar el president de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, Ramon Luis, així com el president del Comitè Organitzador de l’Aplec de Penyes, Quim Torrecillas, i altres membres de la junta. De cara a l’assemblea, l’entitat blanenca ja tenia a punt una revista que s’ha editat especialment per a la ocasió i que es va repartir entre els assistents, suposant tot un èxit.


Després de repassar els principals actes i els escenaris que els acolliran, des de la Penya Blanc-i-Blava es va fer una crida a participar massivament al 28è Aplec de Penyes del RCD Espanyol, l’acte social més important de tot l’any. Tanmateix, l’entitat blanenca va ser felicitada explícitament per la gran feina que porta fent al llarg dels darrers mesos esmerçant tots els esforços necessaris perquè la gran festa del soci periquito sigui tot un èxit el primer cap de setmana del mes de juny.

Blanes, present a la llotja del camp del RCD Espanyol

L’Assemblea s’ha celebrat tot just uns dies més tard en què Blanes ja va participar activament en un altre esdeveniment blanc-i-blau. En aquest cas no es tractava d’un acte social sinó esportiu, ja que una delegació de Blanes va ser convidada a assistir a el partit de futbol amb l’equip de Las Palmas des de la llotja principal de l’estadi, en atenció que serà la propera capital perica de l’Aplec de Penyes.


D'esquerra a dreta: Ramon Luis (president Penya Blanes), Mario Ros (alcalde de Blanes), Rousaud Viñas (RCDE),
Quim Torrecillas (Comitè Organitzador Aplec de Penyes), Alberto Romero i Jaume Sagrera (Penya Blanes)
L’alcalde de Blanes i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Mario Ros, va encapçalar la delegació blanenca on també s’hi comptaven el president de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, Ramon Luis, així com el president del Comitè Organitzador de l’Aplec de Penyes, Quim Torrecillas. També van participar els membres de la junta de socis de la penya blanenca Jaume Sagrera i Alberto Romero. Tanmateix, a la llotja presidencial va assistir-hi Adolf Rousaud Viñas, director general Corporatiu i conseller delegat del RCDE.

http://www.blanes.cat/docweb/agenda-2018-05-29-aplec
Data de realització: 05/08/2018 | Data de la darrera actualització: 05/09/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300