Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Penya Blanc-i-Blava de Blanes presenta els actes de l’Aplec de Penyes i rep un reconeixement especial


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/10/2018 05:04:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Penya Blanc-i-Blava de Blanes presenta els actes de l’Aplec de Penyes i rep un reconeixement especial

El cap de setmana del 2 i 3 de juny hi haurà actes socials, culturals, lúdics i esportius a Blanes amb motiu de l’aplec que organitza la penya, guardonada a la 5a Gala del Perico de l’Any

La Penya Blanc-i-Blava de Blanes ha fet ja la presentació oficial dels actes que configuraran el 28è Aplec de Penyes del RCD Espanyol, que s’acollirà en diversos escenaris del municipi on comença el cap de setmana del 2 i 3 de juny. Abans, però, el primer acte ja haurà tingut lloc el dimarts 29 de maig, amb la inauguració de l’exposició Història i Records de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes i del RCD Espanyol, que s’allotjarà a la Sala Maria Luisa Garcia Tornel fins el 3 de juny.


Presentació 28è Aplec de Penyes del RCDE
L’aplec pròpiament dit començarà el dissabte 2 de juny amb un partit de veterans entre el CD Blanes i el RCD Espanyol que es farà a les sis de la tarda a la Ciutat Esportiva Blanes, i servirà per homenatjar la figura d’Antonio Gómez García, més conegut com a Chache. Diumenge arribarà el dia central de l’aplec, una jornada que s’encetarà amb un esmorzar a la Plaça dels Països Catalans.

A 2/4 de 12 sortirà des d’aquest indret una festiva cercavila que conduirà als assistents fins la Plaça dels Dies Feiners, on hi haurà el pregó i la benvinguda dels representants de l’Ajuntament de Blanes i de la Penya Blanc-i-Blava. Abans de donar pas al Dinar de l’Aplec, a ¾ de 2 del migdia es jugarà el partit de futbol 7 ‘Specials’ entre el Girona CF i el RCD Espanyol, i a 2/4 de 3 començarà l’àpat multitudinari. Totes dues activitats s’allotjaran a la Ciutat Esportiva Blanes.


Ramon Luis i Alberto Romero, president i vicepresident de la
Penya Blanc-i-Blava de Blanes, durant la presentació dels actes de l'Aplec
Finalment, l’Aplec de Penyes es tancarà amb una de les celebracions de signe més blanenc: un espectacle pirotècnia a càrrec de la Pirotècnia Europlà de València a l’exterior de la Ciutat Esportiva Blanes. El president de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, Ramon Luis, ha destacat que tots els integrants de l’entitat periquita estan treballant amb molta i il·lusió preparant tots els ingredients de l’esdeveniment: “És un dels més especials, perquè és un ‘Aplec amb vistes al mar’”, ha explicat en referència a la vocació marinera del municipi on comença la Costa Brava.

D’altra banda, el president de la penya blanenca també ha agraït l’esforç esmerçat en especial pel president del Comitè Organitzador de l’Aplec, Quim Torrecillas, qui recorda amb orgull que és el soci 9.350 del Reial Club Deportiu Espanyol. Per la seva banda, la presidenta de la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol, Araceli Pérez, ha animat a tots els pericos a no perdre’s aquesta cita que ja és tot un clàssic a l’agenda anual blanquiblava.

La Penya Blanc-i-Blava de Blanes, premiada a la 5a Gala del Perico de l’Any

La presentació dels actes de l’Aplec, que va tenir lloc aquest passat dimecres, també va comptar amb el recolzament dels futbolistes del primer equip del RCD Espanyol. Aquesta, però, no ha estat l’única notícia protagonitzada per l’entitat blanenca aquests darrers dies. Dimarts passat va obtenir el Premi a les Penyes per la seva tasca incansable de cara a l’organització de l’Aplec de principis de juny.


El president de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes,
Ramon Luis, amb el premi de la 5a Gala del Perico de l'Any
Un altre factor que ha influït a l’hora d’escollir la Penya Blanc-i-Blava de Blanes per ser mereixedora d’aquest reconeixement és la seva gran tasca social, que ha aconseguit haver arribat als 180 socis durant el 2017, i 25 nous socis durant el passat hivern. També va ser coincidint amb aquelles setmanes quan, com cada any, va organitzar una recollida de joguines que va lliurar a Creu Roja Blanes.


Fotografia de grup de tots els guardonats i guardonades
El president de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, Ramon Luis, va ser l’encarregat de recollir el trofeu de mans de Clement Akiki, director general del Grup Unique. El premi lliurat a la delegació blanenca es va fer en el marc de la 5a Gala del Perico de l’Any, que aquest 2018 s’ha allotjat a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. Aquest esdeveniment guardona cada any els mèrits realitzats durant l’anualitat anterior.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/10/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300