Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’AFIC de Blanes organitza un Ralli Fotogràfic el 27 de maig a les Festes de Primavera d’Els Pins-La Plantera


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/12/2018 10:34:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

NOU_LOGO_AFICL’AFIC de Blanes organitza un Ralli Fotogràfic el 27 de maig a les Festes de Primavera d’Els Pins-La Plantera

La inscripció és gratuïta i l’objectiu de passar un matí entretingut practicant l’afició preferida, des de les 8 del matí fins les 13 h, quan es farà la descàrrega de fotos

L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC) ha organitzat una nova edició del Ralli Fotogràfic, un esdeveniment gratuït i obert a la participació de tothom prèvia inscripció. L’activitat s’emmarca dins el programa de les Festes de Primavera d’Els Pins-La Plantera, que tindran lloc la darrera setmana d’aquest mes de maig.


Anteriors edicions de Rallis Fotogràfics
Autors: membres de l'AFIC
L’objectiu és passar un matí divertit i entretingut practicant l’afició preferida amb la càmera, així com compartir l’experiència amb d’altres fotògrafs. En aquesta nova edició l’AFIC ha escollit tres activitats del programa de festes per capturar a través de l’objectiu: la tirada de l’art amb la corresponent sardinada popular que es farà després; la cercavila; i l’actuació castellera completada amb les sardanes.

El Ralli Fotogràfic es desenvoluparà al llarg del matí del diumenge 27 de maig, i començarà ben d’hora, a les 8 del matí. Això és perquè el primer acte de les fetes dels dos barris matina molt: la tradicional tirada de l’art que es fa a la platja, i que ja de per si resulta un atractiu motiu per capturar imatges de gran bellesa. Hi haurà temps per disparar fotografies fins les 13 h, quan es fa la descàrrega de les fotos a partir d’aquesta hora i fins les 14’30 h.


A les 9 del matí es podrà fer una aturada per esmorzar i agafar forces, ja que tothom està convidat a la sardinada popular que es fa després de la tirada de l’art a la Platja de S’Abanell. A la tarda serà quan tindrà lloc el veredicte públic i, si s’ha tingut sort, es podrà recollir el corresponent premi. Des de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes s’ha animat a tothom a participar en aquesta proposta, oberta a tothom.

Bases del Ralli Fotogràfic ‘Festes de Primavera 2018’

La participació és gratuïta, però cal que tothom s’inscrigui, bé sigui online (http://www.aficblanes.com/administracio/upload/noticies/docs/bases_ralli_festes_de_primavera_inscripcio_2018.pdf) o bé presencialment el mateix diumenge 27 de maig. El punt d’informació del ralli es pot fer la inscripció presencialment estarà instal·lat al Carrer Francesc Macià 26 de Blanes, davant l’Església dels Pins. Per la seva banda, la descàrrega de fotografies tindrà lloc a la seu social de l’AFIC, a la Plaça Argentina, 2.


Els temes a concurs són la Tirada de l’Art/Sardinada que tindrà lloc a partir de les 8 del matí a la Platja de S’Abanell (a l’alçada de la Plaça de la Mare de Déu del Vilar); la Cercavila amb gegants, capgrossos, la banda i la percussió que començarà a les 11 del matí a l’avinguda Catalunya, al barri de La Plantera; i l’Actuació Castellera i Sardanes programada per les 12 del migdia ala zona de l’envelat, a l’esplenada del costat de l’antic camp de futbol d’Els Pins. Totes les fotografies que concursin al ralli han d’estar disparades en el marc del Programa de Festes de Primavera d’Els Pins-La Plantera.


El veredicte es farà públic el mateix diumenge 27 de maig a les 18 h a l’envelat de les festes. El jurat estarà composat per especialistes en el món d ela fotografia i les decisions seran inapel·lables. Un cop fet públic el veredicte hi haurà el lliurament dels quatre premis que hi ha estipulats:
    § Premi Tema “Tirada de l’art i Sardinada”: diploma + 100 € a la millor fotografia
    § Premi Tema “Cercavila”: diploma + 100 € a la millor fotografia
    § Premi Tema “Actuació Castellera i Sardanes”: diploma + 100 € a la millor fotografia
    § Premi Jove: diploma + 50 € a la millor fotografia realitzada per un dels participants menor de 21 anys



Data de realització: 05/12/2018 | Data de la darrera actualització: 05/12/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300