Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acollirà diumenge la 5a Marxa Solidària “Oncolliga’t en Marxa”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/16/2018 11:04:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acollirà diumenge la 5a Marxa Solidària “Oncolliga’t en Marxa”

El popular esdeveniment solidari i esportiu sortirà el diumenge 20 de maig des del Passeig de Mar a les 10 del matí, recorrerà 8 km, i hi ha obsequis per a les 600 primeres inscripcions

Aquest proper cap de setmana Blanes allotja un dels esdeveniments solidaris a cavall entre l’esport i la festa que cada any aplega un públic fidel de totes les edats i condicions físiques, ja que la fita no és establir marques olímpiques, sinó sumar-se a una bona causa passant una bona estona. Es tracta de la 5a Marxa Oncolliga’t en Marxa, que organitza la Fundació Oncolliga Blanes, comptant amb el suport de l’Ajuntament i d’un bon grapat d’empreses col·laboradores que, plegades, fan possible que sigui realitat.


Sortida 4rta Marxa Oncolliga Blanes 2017
La marxa tindrà lloc el diumenge 20 de maig a les 10 del matí, amb sortida des del Passeig de Mar, per fer un còmode recorregut de 8 quilòmetres principalment arran de mar, i tornar al mateix punt de partida. Per participar tan sols cal inscriure’s amb un donatiu al preu de 8 €, si bé les 600 primeres inscripcions ja compten amb un obsequi assegurat: la característica samarreta que identifica cada any la marxa.

Inscripcions: dissabte 19 tot el dia i el mateix diumenge 20 de maig

El passat cap de setmana ja es va començar amb les primeres inscripcions, que se seguiran fent el proper dissabte 19 de maig d’11 a 14 h i de 18 a 21 a la Plaça d’Espanya. L’endemà diumenge, el dia de la marxa, es reprendran a partir de 2/4 del matí a la mateixa carpa de sortida del Passeig de Mar. El tret de sortida de la 5a Marxa Oncolliga’t en Marxa es donarà una hora i mitja més tard, a les deu del matí.


Tots els donatius es destinen per a la Fundació Oncolliga, una entitat sense ànim de lucre que va néixer fa 14 anys amb la intenció de donar un nou impuls a la tasca que la Lliga Catalana d’Ajuda al Malalt de Càncer venia fent des del 1996. A Blanes, la seu local de l’entitat es va presentar el maig de l’any 2014 i, des d’aquell mateix any, ja es va organitzar la primera edició de la popular marxa.


La Fundació Oncolliga, lliga catalana d’ajuda al malalt de càncer, té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i ofereix diversos serveis que es financen principalment a través d’actes benèfics organitzats per les delegacions. Hi ha 83 delegacions arreu de comarques gironines, ja que des de la Fundació Oncolliga es considera important tenir presència activa al territori per poder donar servei de manera més efectiva, ampliant així el nombre de persones a qui es pot donar atenció.Data de realització: 05/16/2018 | Data de la darrera actualització: 05/16/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300