Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 5a Fira d’Antiguitats de Blanes torna atraure centenars de visitants


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/26/2018 01:33:42 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FIRA ANTIGUITATSLa 5a Fira d’Antiguitats de Blanes torna atraure centenars de visitants

Una trentena de parades han ofert tot tipus de productes antics per complaure visitants locals i estrangers, per satisfer el hobby de col·leccionistes o per decorar cases i botigues

Centenars de visitants ja han recorregut avui al matí la 5a Fira d’Antiguitats de Blanes, que s’allotja durant tot aquest dissabte a la Plaça Onze de Setembre, molt a prop del centre del municipi. D’aquesta manera, ha revalidat una vegada més l’èxit de les quatre anteriors edicions consecutives celebrades fins ara. Organitzada per l’Associació de Veïns de Mas Enlaire amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, es compta amb la col·laboració d’una entitat especialitzada en articles d’antiquari i brocanters que aplega als marxants.


5a Fira d'Antiguitats 2018
Hi ha una trentena de parades que, per segona edició consecutiva, ocupen una superfície de 800 m2, ja que la popularitat que ha arribat a tenir l’esdeveniment ha provocat que des de l’any passat s’hagués d’augmentar l’espai. Aquest 2018 s’ha arribat a la cinquena edició mantenint-se el costum encetat al 2015, quan es va fer en dues ocasions. L’any següent l’entitat veïnal va decidir que passés a fer-se amb caràcter anual, per mantenir d’aquesta manera la seva qualitat i distinció que es tracta d’un esdeveniment únic a l’any.

Pol d’atracció per a visitants locals i foranis

Des de la primera vegada que es va organitzat, la Fira d’Antiguitats ja va atraure una gran quantitat de visitants, que molt sovint arriben a Blanes atrets des de localitats força llunyanes per cultivar la seva afició pels objectes que acumulen el temps i els fa esdevenir en una peça diferent i cobdiciada. Es tracta de públic local i nacional, així com d’altres municipis de l’estat espanyol i estrangers que aprofiten la seva estada a Blanes per acostar-s’hi.

Al públic de parla francesa que ja és un visitant habitual en d’altres esdeveniments que es fan a Blanes, se n’hi afegeix de parla anglesa i italiana, així com ocasionalment rus i alemany. Els marxants de la fira han marcat la localitat blanenca com un dels punts d’interès, valorant l’atractiu que significa poder oferir aquí els seus productes.


Un dels principals al·licients que té l’activitat és que pot visitar-la tothom: els entesos valoren especialment molts dels articles curiosos que potser feia temps que perseguien, i el públic neòfit descobreix enginys i andròmines que el transporten en alguns casos al seu propi passat, i en d’altres –entre els més joves- els rebel·len bocins d’història dels seus ancestres. Tothom pot trobar el seu particular al·licient, i a més a mida per a moltes butxaques.

Hi ha des d’artefactes quotidians fins a d’altres estrafolaris, que fins i tot costa d’entendre realment perquè servien fa un temps. Però també hi ha els més comuns: màquines fotogràfiques, de cosir o d’escriure, aparells de ràdio i televisió, monedes antigues, làmpades, mobles... Un ample ventall per badar els ulls i, qui sap si finalment endur-se alguna cosa cap a casa o per a decorar una botiga o un establiment de restauració: tot és possible.


D’aquí a uns dies aquesta mateixa plaça on hi ha la fira allotjarà les activitats de les Festes del Barri de Mas Enlaire, que tindran lloc el proper cap de setmana, de l’1 al 3 de juny. La primera nit de divendres hi haurà un doble concert amb Héroes de la Antártida, de Tribut a Mecano, i Supergang, amb versions de Pop-Rock. Dissabte hi haurà des d’una Sardinada fins a un nou concert de nit passant per altres entreteniments, i diumenge una botifarrada seguida per un vermut, dansa i animació durant el matí, i un ball per a la gent gran a la tarda.Data de realització: 05/26/2018 | Data de la darrera actualització: 05/26/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300