Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes obre el termini per fer de Jurat Popular al 48è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/30/2018 01:29:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FestaMajor2014Blanes obre el termini per fer de Jurat Popular al 48è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava

Hi ha temps per inscriure’s fins el divendres 8 de juny per ser del Jurat Popular format per 50 persones que, juntament amb la Comissió Tècnica, decideixen els guanyadors del certamen

Com cada any, el veredicte del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava és fruit de les votacions que fan d’una banda els membres del Jurat Popular i de l’altra els de la Comissió Tècnica. I és que a Blanes, durant les nits de focs hi ha autèntics debats, igual d’encesos que els espectacles pirotècnics que s’acaben de contemplar, per valorar si s’ha vist o no un bon castell de focs.

No només ponderen si han estat bons o dolents. Es valora el ritme, les novetats que hi ha hagut, com han estat els focs aquàtics, la traca final.... Tots aquests aspectes són capaços d’avaluar-los com autèntics experts en la matèria que en definitiva són. Això fa que tothom vagi establint la seva pròpia classificació: quina pirotècnia creu que hauria de guanyar el primer premi i quina ha fet el què ha pogut però mereix quedar de les darreres.


Públic a la platja de Blanes durant un dels espectacles pirotècnic
Autor Fotografia: Joaquim Llorens i Garangou
Conscient d’aquesta afició, l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes ha obert per cinquè any consecutiu la possibilitat que tothom qui tingui ganes de fer valer la seva opinió de manera efectiva i oficial pugui complir aquest desig. Per això, aquesta setmana s’ha obert el termini per inscriure’s com a Jurat Popular del 48è Concurs Internacional de Focs d’Artifici, que enguany tindrà lloc durant sis dies, del 21 al 26 de juliol, de dissabte a dijous, una jornada més que al 2017.

Inscripcions fins al divendres 8 de juny

Per formar part del Jurat Popular hi ha temps per inscriure’s fins el proper divendres 8 de juny a les 3 del migdia. Els ciutadans que finalment siguin escollits per passar a formar part del jurat ho seran per rigorós ordre cronològic en què s’hagin apuntat, i abans de quedar inscrits de manera definitiva seran avisats per tenir la certesa que poden assumir el compromís.

Tots els detalls de la convocatòria oberta és accessible al web de l’Ajuntament de Blanes: http://www.blanes.cat/docweb/focsjurat A través d’aquest enllaç s’accedeix a la informació bàsica sobre els requisits que cal complir, així com el qüestionari bàsic que s’ha d’emplenar i enviar per correu electrònic al Departament de Cultura i Festes, a través del mail cultura@blanes.cat.


Membres Jurat Popular i Comissió Tècnica Concurs de Focs 2017
En cas que nos es disposi d’accés a Internet, es pot recollir el formulari imprès, emplenar-lo i lliurar-lo en mà a les dependències de Cultura i Festes, ubicades a Casa Saladrigas, al Carrer Roig i Raventós número 2 (situat entre el Passeig de la Mestrança i el Carrer Esperança). L’horari per fer-ho és de dilluns a divendres, des de les 9 del matí fins les 14 h del migdia.

Els requisits són que l’aspirant sigui major d’edat, que participi a una reunió informativa que es farà prèviament a la celebració del certamen, i que s’assisteixi al veredicte per emetre la votació corresponent. També es demana que, a ser possible, es guaiti cada dia el llançament dels espectacles pirotècnics des del mateix indret per garantir l’equanimitat de la seva puntuació.Data de realització: 05/30/2018 | Data de la darrera actualització: 05/30/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300