Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Acció coordinada de la Policia Local de Blanes i Bombers per evitar la caiguda d’una contra-finestra al carrer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/01/2018 09:52:47 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Acció coordinada de la Policia Local de Blanes i Bombers per evitar la caiguda d’una contra-finestra al carrer

Han intervingut dos camions dels Bombers, un d’ells amb escala telescòpica amb una cistella, dues patrulles de la Policia Local i una unitat dels Mossos d’Esquadra

Efectius de la Policia Local de Blanes, Bombers de la Generalitat i Mossos d’Esquadra han intervingut aquest vespre de manera coordinada per evitar un perill potencial de caiguda d’un element pesant a la via pública. Es tractava d’una contra-finestra, una persiana de fusta externa situada en un quart pis que dóna al carrer, que ha quedat desfalcada i amenaçava de caure.


Intervenció dels Bombers
Fotografies: Joaquim Llorens i Garangou
Un cop mobilitzades les forces d’emergència i seguretat, s’ha optat per tallar l’accés dels vianants al Carrer de l’Or, on hi havia el perill potencial, a l’hora que un dels efectius del cos de Bombers desplaçat se n’ocupava de subjectar la contra-finestra que amenaçava de caure des de l’interior del pis. La Policia Local ha tallat la circulació en un tram del Passeig Pau Casals –colindant al carrer de l’Or- per facilitar que els bombers estacionessin els dos camions amb què s’han traslladat per atendre l’incident.

Al mateix temps, els efectius policials també s’han encarregat d’anar donant pas alternatiu per la part del passeig que no estava ocupada pels vehicles d’emergència.
La maniobra de rescat ha durat pocs minuts: dos bombers han pujat a la cistella de salvament situada a l’extrem d’una escala telescòpica i han pogut accedir on estava el seu company, ajudant-lo a fer la maniobra de desar la contra-finestra a l’interior de l’habitatge.


La presència dels vehicles policials ha atret una gran quantitat de gent encuriosida al passeig, sobretot perquè al no haver cap indicatiu que es pogués tractar d’un incendi o un rescat d’algú que hagués quedat atrapat, costava d’entendre què estava passant. La normalitat ha tornat al lloc on s’ha hagut d’intervenir, quan tot just passaven 20 minuts de les 9 de la nit. Han intervingut en l’emergència dos camions dels Bombers de la Generalitat –un d’ells amb escala telescòpica i cistella de rescat-, dues patrulles de la Policia Local de Blanes i una patrulla dels Mossos d’Esquadra.
Data de realització: 06/01/2018 | Data de la darrera actualització: 06/01/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300