Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal de Blanes acull dissabte la ‘Primera Jornada Lúdica de Jocs de Taula Moderns’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/05/2018 08:26:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BibliotecaLa Biblioteca Comarcal de Blanes acull dissabte la ‘Primera Jornada Lúdica de Jocs de Taula Moderns’

Presentada sota el títol ‘Blanes Juga !’, l’objectiu és que nens, joves i adults comparteixin una jornada molt especial de diversió i aprenentatge, a través dels jocs de taula

Aquest dissabte la Biblioteca Comarcal de Blanes acull una jornada molt especial, adreçada a gent de totes les edats; nens, joves i adults a partir de 8 anys. Es tracta de la I Jornada Lúdica ‘Blanes Juga!’, organitzada pel CJTB, el Club de Jocs de Taula de Blanes, que tindrà lloc el 9 de juny des de les 10 del matí i fins les 2 de la tarda, amb entrada lliure i gratuïta. La proposta és participar en un mateix espai per compartir una jornada de diversió i aprenentatge a través dels jocs de taula durant quatre hores.


Sessió del Club de Jocs de Taula de Blanes a la Biblioteca
Hi haurà tota mena de jocs cedits per editorials especialment per aquesta ocasió: jocs col·laboratius, d’estratègia, de rols ocults, d’agilitat visual, de deducció, de memòria, etc. També hi haurà espais per educadors i pedagogs on descobriran com treballar la intel·ligència emocional de nens i nenes a través del joc. Hi haurà sorteig de regals, i el què de ben segur es garanteix és que ningú s’avorrirà tractant-se de jocs de tota mena.

El Club de Jocs de Taula de Blanes va néixer l’octubre del 2017 amb l’objectiu de promoure el coneixement i la pràctica dels jocs de taula moderns entre els nens, joves i adults de Blanes i poblacions de la rodalia, a cavall entre les dues comarques de la Selva i el Maresme. Al principi es feien dos cops al mes dues sessions programades de dues hores de duració cadascuna, a banda d’altres trobades informals.


Arran del primer trimestre d’aquest 2018 s’han passat a fer tres sessions mensuals, una de les quals és amb caràcter extraordinari, el dissabte. En el cas de la que tindrà lloc dissabte vinent, s’ha doblat el nombre d’hores com a jornada més especial en relació a les anteriorment realitzades. Segons el coordinador del Club de Jocs de Taula de Blanes, David Quesada, la fita és continuar organitzar diferents activitats per seguir acostant els jocs de taula moderns a tothom, a més a més d contribuir a la seva introducció com a recurs pedagògic a les aules.

Data de realització: 06/05/2018 | Data de la darrera actualització: 06/05/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300