Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es presenta ‘TastABlanes’, la nova acció promocional que es farà el proper cap de setmana del 9 i 10 de juny


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/05/2018 11:23:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLEs presenta ‘TastABlanes’, la nova acció promocional que es farà el proper cap de setmana del 9 i 10 de juny

L’eix central serà una mostra gastronòmica la nit del dissabte, promocions comercials, així com diverses activitats lúdiques i musicals per gaudir durant tot el cap de setmana

El proper cap de setmana l’Ajuntament de Blanes, amb el suport de diverses associacions, empreses i entitats, organitza una nova acció promocional amb l’objectiu de donar a conèixer els nombrosos atractius de la vila on comença la Costa Brava. El nom amb què s’ha batejat la proposta ja ho diu tot: TastABlanes, el mateix lema amb que es va donar a conèixer l’any passat la mostra gastronòmica que ara, aquest 2018, és un dels principals eixos centrals de la nova campanya.


Mostra Gastronòmica 'TastABlanes' 2017
TastABlanes pren el relleu de dues anteriors campanyes: del 2012 al 2016 es va impulsat el Blanes 12, rellevada al 2017 per Blanes & Tu. Descobreix-lo. Totes tres iniciatives tenen un mateix objectiu: posar en valor els atractius del municipi des de diferents àmbits. Aquest 2018 col·laboren en l’organització l’Associació d’Hostaleria de Blanes, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, el Jardí Botànic Marimurtra, el Parc Pinya de Rosa, Dofi Jet Boats, el Club de Vela Blanes, Blanes Sud, l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria, i l’Associació de Bonsais Masia de Can Florenci.

Mostra Gastronòmica el vespre de dissabte

Precisament l’ingredient que va tenir més èxit a l’acció promocional de l’any passat va ser la Mostra Gastronòmica que ja es presentava sota el nom TastABlanes, motiu pel qual aquest 2018 s’ha decidit que totes les activitats del cap de setmana es presentin sota aquesta marca. A Blanes hi ha un ample ventall d’establiments de restauració on es pot degustar gastronomia d’una variada gama de tendències, avalada per la qualitat dels productes que ofereix.


Per això, tal com el seu nom ja indica, la idea de la mostra no és altra que oferir a blanencs i visitants un tasteig dels plats concentrats en un mateix indret, sense necessitat d’haver de recórrer la població. Participaran una vintena de restaurants i locals, que s’allotjaran en un recinte situat al cèntric Passeig de Dintre, des de les 7 del vespre i fins la 1 de la matinada. L’any passat l’èxit va sobrepassar les expectatives inicials: alguns establiments recorden haver arribat a servir entre 700 i 800 racions, un nombre que a priori no s’havien plantejat que pogués arribar a ser tan elevat. Altres van esgotar existències i haver d’anar als respectius locals per reposar-ne més. Tot a preus populars, amb tastets que van costar entre 1’5 € i 4 €.

Promoció dels comerços del centre, Música i altres al·licients

Un altre focus d’interès del TastABlanes serà l’activitat Venem a la Fresca, impulsada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC). L’acció comercial no serà com les habituals jornades de La Botiga al Carrer, sinó que consistirà en què les botigues que hi participin trauran a l’exterior dels respectius locals algun reclam per convidar la gent que hi entrin i guaitin els productes que ofereixen. Tindrà lloc durant tota la jornada del dissabte 9 de juny, des de les 9 del matí fins les 10 de la nit.


Dissabte també es podrà gaudir de les activitats que hi haurà al Club de Vela Blanes amb motiu del Marina Day, una jornada de portes obertes inclosa dins el cicle commemoratiu dels 75 anys que celebra enguany l’entitat. D’altra banda, a la tarda s’han preparat dos al·licients musicals que amenitzaran la Mostra Gastronòmica des de l’escenari alçat molt a prop, a la cruïlla del Passeig de Dintre amb el Carrer Muralla.

A 2/4 de 8 actuarà Roger Argemí, i a 2/4 de 10 X-TRAMP, un grup de tribut al mític grup britànic de principis dels anys 70, que farà reviure temes tan coneguts com ‘Breakfast in America’, ‘Crisis what Crisis’ o ‘Even in the quietest moments’, entre d’altres. L’oferta musical del cap de setmana s’haurà encetat el matí de dissabte, amb el concert de combos i cant de l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria que s’oferirà a les 11 del matí a la Plaça d’Espanya.


Una altra proposta és poder fer una Visita Guiada gratuïta per conèixer la Ruta dels Cabrera dissabte a les 8 del vespre amb sortida des de l’Oficina de Turisme, on cal haver fet reserva prèvia, així com visitar l’exposició i concurs de bonsais ubicats a la Plaça Solidaritat des de les 10 del matí fins les 8 del vespre. Completaran el ventall d’activitats tant dissabte com diumenge ofertes especials 2 x 1 en 4 activitats: viatges amb Dofi Jet Boats i amb la nova embarcació Emotion Speed Boat; així com visites al Jardí Botànic Marimurtra i al Parc Pinya de Rosa.

Diumenge es podrà fer una sortida guiada per practicar snorkeling amb Blanes Sud a la platja de Santa Anna al preu de 12 € per persona, que inclou poder disposar d’un equip lleuger. Per consultar els ingredients, dies, llocs i horaris del TastABlanes es pot fer a través de l’enllaç https://www.blanes.cat/docweb/agenda-2018-06-09-tastablanesData de realització: 06/05/2018 | Data de la darrera actualització: 06/05/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300