Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club de Vela Blanes ha celebrat avui al matí una nova edició del ‘Marina Day’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/09/2018 02:05:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Club de Vela Blanes ha celebrat avui al matí una nova edició del ‘Marina Day’

S’han fet activitats lúdiques, esportives i recreatives per apropar i donar a conèixer a blanencs i visitants les propostes que s’ofereixen en aquesta instal·lació que celebra els 75 anys

Avui dissabte 9 de juny se celebra ‘Marina Day’ a tots els ports esportius. Un dels que ja ho porta fent des de fa unes quantes edicions i que enguany no ha faltat a la seva cita anual ha estat el Club de Vela Blanes que, des de les 10 del matí i fins les 2 del migdia ha ofert diverses activitats nàutiques, lúdiques, esportives i d’entreteniment. Dues de les activitats que s’hi ha fet ha estat d’una banda una Master Class de Zumba i Jumping, i de l’altra la possibilitat de poder fer un breu viatge en kayak , o bé provar la iniciació al Paddle SUP.


Celebració del 'Marina Day' al Club de Vela Blanes
L’activitat ha tingut lloc aquest dissabte a diversos ports esportius del país, comptant amb el suport de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, l’ACPET. El ‘Marina Day’ pretén trencar les barreres i l’errònia imatge que sovint hi ha d’aquest tipus de ports com a llocs tancats i elitistes, tan sols destinats als propietaris d’embarcacions.


L’ACPET aposta per la unió de tota mena de ports esportius, clubs, societats o consorcis, i actualment compta amb l’adhesió de 41 dels 50 que hi ha arreu del territori català. En aquesta nova edició del ‘Marina Day’ han participat 30 ports esportius, 13 d’ells a comarques gironines: Blanes, Portbou, Llançà, Colera, Port d ela Selva, Roses, Empuriabrava, l’Escala, l’Estartit, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, i Port d’Aro.

Continuen els actes dels 75 anys del Club de Vela Blanes

A banda del ‘Marina Day’ d’avui, el Club de Vela Blanes compta enguany amb un ingredient afegit de celebració: els 75 anys que compleix, i que fa que estigui immers des de principis d’aquest 2018 en un bon grapat d’esdeveniments. Durant aquest mes de juny el Club de Vela Blanes és l’entitat convidada a la Biblioteca Comarcal dins l’activitat mensual Promocionem la Cultura, Fomentem la Lectura.


Exposició 75 anys Club de Vela Blanes a la Biblioteca Comarcal
Per això, hi ha una exposició permanent al vestíbul, i s’han programat diverses activitats durant tot el mes de juny. El dimarts 12 de juny la Sala d’Actes Roberto Bolaño allotjarà la xerrada Vela Escolar i Vela Adaptada amb Àlex Cugota, coordinador pedagògic de l’Institut Serrallarga, i Joan Mussoll, cap dels monitors del Club de Vela Blanes. D’altra banda, el 22 de juny el mateix recinte allotjarà la presentació de l’Auca del 75è aniversari del Club de Vela Blanes.
Data de realització: 06/09/2018 | Data de la darrera actualització: 06/09/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300