Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘TastABlanes’, la nova campanya promocional, serveix més de 7.000 racions a la mostra gastronòmica


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/10/2018 11:04:42 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

‘TastABlanes’, la nova campanya promocional, serveix més de 7.000 racions a la mostra gastronòmica

La mostra ha tornat a repetir l'èxit de l'anterior edició, i va comptar amb l'animació de dos concerts: el jove cantant Roger Argemí, fenòmen de les xarxes socials, i el grup de tributs X-TRAMP

Blanes està gaudint un intens cap de setmana per conèixer i gaudir dels nombrosos atractius amb què compta aquest municipi on comença la Costa Brava. Es tracta de l’acció promocional que, amb el seu nom, ja ho diu tot: TastABlanes, el mateix slogan amb què es va donar a conèixer l’any passat la mostra gastronòmica que aquest 2018 ha passat a ser l’eix central.


Mostra Gastronòmica 'TastABlanes' 2018
El tast gastronòmic va tenir lloc ahir a la nit, a partir de quarts de vuit del vespre fins la mitjanit. Una vintena d’establiments de restauració del municipi es van aplegar al Passeig de Dintre per oferir, tal com proclama el nom de l’experiència, una mostra dels productes que es poden trobar als respectius bars, restaurants i cafeteries que enguany han participat. Aquesta activitat ha estat impulsada per diversos establiments amb el suport de l’Associació d’Hostaleria.

Més de 7.000 racions servides a la mostra gastronòmica ‘TastABlanes’

Igual que ja va passar en l’anterior edició del 2017, novament l’èxit ha superat totes les expectatives possibles. Durant tota l’estona va haver un anar i venir constant de clients –blanencs, però també una gran quantitat de visitants d’arreu de Catalunya i estrangers-, que van poder degustar una mostra de la gastronomia dels establiments de restauració. Ho podien acompanyar amb cervesa artesana i cava blanencs: Marina i Popaire per un costat i Laviret i Ses Vernes per l’altre.


Aquest any s’han servit més de 7.000 racions, ja que cada establiment va aportar tres o quatre tastets representatius que costaven entre 1’5 € i 4 €: des de croquetes de diferents gustos fins a empanades criolles, passant per cuina mexicana, talls de pernil ibèric i altres exquisideses. El públic va poder gaudir d’aquest ample ventall concentrat al Passeig de Dintre, sense moure’s de lloc.


L’objectiu ha estat una vegada més promocionar la gastronomia de la vila, reivindicar que des de fa temps s’hi estan fent experiències molt innovadores i atractives per satisfer els paladars més exigents i els gustos més aventurers. Per reforçar aquest criteri, el nom dels locals es va poder veure en sengles cartells, però va quedar al marge de les respectives indumentàries que lluïen els restauradors, un polo negre amb el logo TastABlanes.

Música amb Roger Argemí, el ‘Justin Bieber Català’, i X-TRAMP

En el moment de màxima intensitat de l’experiència gastronòmica, a partir de quarts de vuit del vespre, el programa d’activitats va incloure dues propostes musicals que van contribuir a afegir un ambient de festa i gresca al recinte. Primer va ser el torn del cantant igualadí de 19 anys Roger Argemí, conegut amb el sobrenom del ‘Justin Bieber Català’. Fa dos anys va saltar a la fama per les exitoses versions de cançons que publicava al seu canal de YouTube. Va ser fitxat per una discogràfica i va treure el seu primer disc: ‘Un Nou Sentit’, aquesta vegada incloent temes propis que l’han fet esdevenir en un dels cantants preferits entre el públic més jove.


Concert Roger Argemí
Després d’aquesta primera actuació, a quarts d’onze va ser el torn d’un altre tipus de música per al públic ‘més veterà’. I és que la inoblidable música de Roger Hodgson i Rick Davies va tornar a sonar amb tota la seva qualitat pels oïdes nostàlgics i no tant, a través del grup tribut X-TRAMP, amb temes com ‘Famous Last Words’, ‘Crisis What Crisis’ o l’arxi-coneguda ‘Breakfast in America’. El veterà grup, que compta amb força components blanenc, va complaure tant qui corejava les cançons expertament com qui les sentia potser per primera vegada, en un concert, en acabar, va coincidir amb els darrers minuts de la mostra gastronòmica.


Concert X-TRAMP
Per completar el programa del ‘TastABlanes’ hi ha hagut ofertes 2 x 1 pels creuers Dofi Jet Boats que van de Blanes a Tossa, per viatjar amb la nova atracció marítima Emotion Speed Boat, i per visitar tant el Jardí Botànic Marimurtra com el Parc Pinya de Rosa. D’altra banda, també hi va haver una Visita Guiada per la Ruta dels Cabrera al vespre, i diumenge una experiència d’snorkeling per descobrir els encants de la Platja de Santa Anna amb Blanes Sub, entre d'altres


Totes les activitats han tingut un mateix objectiu: posar en valor els atractius del municipi des de diferents àmbits. Aquest 2018 han col·laborat en l’organització l’Associació d’Hostaleria de Blanes, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, el Jardí Botànic Marimurtra, el Parc Pinya de Rosa, Dofi Jet Boats, el Club de Vela Blanes, Blanes Sud, l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria, i l’Associació de Bonsais Masia de Can Florenci.
Data de realització: 06/10/2018 | Data de la darrera actualització: 06/10/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300