Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull la segona jornada del Torneig d’Escacs del Circuit Gironí


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/11/2018 06:22:59 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tauler escacsBlanes acull la segona jornada del Torneig d’Escacs del Circuit Gironí

Es va celebrar dissabte passat i va aplegar 52 jugadors, entre ells el mestre català d’escacs Sergi González, proclamat campió de la ronda local al guanyar 7 de les 8 partides

Un total de 52 jugadors van participar dissabte passat a la segona jornada del Torneig d’Escacs del Circuit Gironí que es va allotjar a Blanes. Més concretament, es va celebrar al local de la Penya Blanc-i-Blava blanenca, que va cedir les instal·lacions als organitzadors, el Club d’Escacs Marítim Blanes. El nivell dels participants va ser molt alt, ja que es va comptar amb quatre mestres catalans d’escacs, és a dir, que passen dels 2.200 punts acumulats.


Un d’ells va ser Sergi González, del Club d’Escacs Gerunda, que va proclamar-se campió de la ronda local blanenca al guanyar 7 de les 8 partides. Per la seva banda, Dani Romero, del Club d’Escacs Marítim, es va proclamar campió de la categoria sub-20. Del total de participants, 8 provenien de Blanes (4 del Club d’Escacs Blanes i els altres 4 del Club d’Escacs Marítim), i la resta de diverses localitats gironins. Val a dir que el torneig es va disputar a base de partides ràpides de 10 minuts.Data de realització: 06/11/2018 | Data de la darrera actualització: 06/11/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300