Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de públic en la nova acció promocional organitzada pels Botiguers de Blanes Centre el cap de setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/18/2018 11:16:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ABBC_retallatÈxit de públic en la nova acció promocional organitzada pels Botiguers de Blanes Centre el cap de setmana

Dissabte es va fer la segona edició d’’Aparadors en Viu’, que va culminar amb una Desfilada de Models amb la participació de 13 comerços del nucli històric de la vila

L’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) ha continuat durant el passat cap de setmana amb les accions promocionals que ha estat organitzant durant aquests darrers dies. Si el 9 de juny va fer l’activitat ‘Venem a la Fresca’ –que formava part de la campanya genèrica ‘TastABlanes’-, el passat cap de setmana va amenitzar la tarda-vespre del dissabte amb dues accions consecutives.


Desfilada de l'ABBC
Primer es va fer l’activitat ‘Aparadors en Viu’, que consisteix en què diversos models, nois i noies, animin amb la seva presència els aparadors dels comerços que participen en l’experiència. Posteriorment, la vetllada va culminar amb una animada Desfilada de Models. Totes dues experiències s’han fet per segon any consecutiu.


Model representant de la botiga "Cave Canem"
La Desfilada es va fer al bell mig del nucli comercial a l’aire lliure, al Carrer Raval, on es va alçar una passarel·la expressament per a la ocasió. Els i les models van lluir una mostra dels establiments participants entre els aplaudiments del nombrós públic que es va congregar per no perdre’s detall. Aquest 2018 han participat un total de 13 comerços, un nombre que ha augmentat en relació al 2017.

Participació de 13 establiments de l’ABBC

Hi ha hagut principalment botigues de roba, tot i que també han participat altres tipus d’establiments, com per exemple una agència de viatges. Aquest 2018 han estat els següents comerços blanencs: Ernie Grober, Can Saura, Desigual, Nutts Store, Foot On Mars, Metrópolis, Zafiro Tours, Dolors Checa, Krater Jeans, Nanus, Dakota, Alemany i Cave Canem.


Precisament la participació d’aquest darrer establiment –una botiga d’animals- va ser un dels que va cridar més l’atenció al públic assistent, ja que la model que va desfilar lluïa a la seva pell una imaginativa pintura dibuixada laboriosament sobre el seu cos. Els nois i noies que van desfilar ho fan com a hobby, ja que són col·laboradors de l’Assessora d’Imatge i Organitzadora d’Esdeveniments Raquel Buenaventura, qui ha participat en l’experiència amb l’ABBC per segon any consecutiu.

Altres col·laboracions amb què ha comptat l’ABBC per a l’organització de l’esdeveniment promocional, a banda de l’Ajuntament de Blanes, han estat Perfumeries Xaloc, Zafiro Tours, Floristeria i Regals ‘Els Sabors de l’Eva’ i la concessionària d’automòbils Àngel Blanch.Data de realització: 06/18/2018 | Data de la darrera actualització: 06/18/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300