Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes deté dues dones com a presumptes autores de robatoris en diversos centres comercials


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/20/2018 02:42:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes deté dues dones com a presumptes autores de robatoris en diversos centres comercials

Els agents han recuperat el material sostret en diversos establiments del polígon industrial i comercial, que sumen una quantitat de més de 1.200 €

Avui al migdia han passat a disposició judicial les dues dones que van detenir agents de la Policia Local de Blanes, aquest passat dimarts al vespre, acusades de ser les presumptes autores d’un presumpte delicte continuar de furt per valor de 1.254 €, si bé també s'han pogut recuperar altres articles dels quals està pendent quantificar el seu valor. Les detingudes dues dones de nacionalitat espanyola que van robar una gran quantitat de productes en diversos supermercats del municipi.

Majoritàriament es tracta de productes d’alimentació de qualitat, i la sostracció es va efectuar en establiments situats al polígon industrial i comercial que hi ha als afores de la ciutat. Els fets es van desencadenar poc després de 2/4 de 5 de la tarda, quan la Policia Local de Blanes va rebre una trucada d’un dels establiments on s’havia realitzat una de les sostraccions.


Material robat recuperat per la Policia Local de Blanes
Els mateixos treballadors de la botiga van informar que tenien retingudes dues dones a qui havien sorprès quan robaven articles al seu establiment. Quan la patrulla de la Policia Local va arribar al local, les dues dones havien marxat en direcció a l’Estació de Tren, localitzant-les molt a prop d’aquí. Els agents van identificar-les, comprovant que totes dues compten amb antecedents policials.

La Policia Local va recuperar el material sostret en diversos establiments

Paral·lelament, van recuperar el gènere sostret –descrit pels responsables de l’establiment-, així com altres tipus de productes, descoberts en un contenidor situat molt a prop de la botiga on havien efectuat el robatori. Suposadament, les dues dones havien llençat a l’interior del contenidor aquests articles, juntament amb els que també havien sostret en altres superfícies comercials.

Per aquest motiu, la Policia Local va contactar amb altres centres comercials de la zona identificats a través dels articles. Entre el gènere localitzat hi ha principalment productes de xarcuteria i conserves d’alta gama, fruits secs, oli, condiments, així com productes de la llar i sanitaris, entre d’altres.

Els agents també es van encarregar de localitzar i obtenir les imatges captades per les càmeres de seguretat situades davant del contenidor, on s’hi veien les dues dones llençant-hi els productes que van ser recuperats posteriorment. Amb tots aquests elements, es va procedir a imputar les dues dones un delicte continuat de furt. Posteriorment, a quarts de quatre de la matinada, va traslladar les detingudes a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra, i avui al migdia han passat a disposició judicial als Jutjats de Primera i Instrucció de Blanes.
Data de realització: 06/20/2018 | Data de la darrera actualització: 06/20/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300