Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Diverses entitats de Blanes sumen esforços per organitzar la Revetlla Popular de Sant Joan


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/20/2018 01:49:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Diverses entitats de Blanes sumen esforços per organitzar la Revetlla Popular de Sant Joan

Organitzada per l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa i la Colla de Diables Sa Forcanera, també col·labora l’Ajuntament de Blanes i un reguitzell d’entitats que fan possible la festa

Blanes viurà dissabte vinent una nova edició de la Revetlla de Sant Joan que des de fa una pila d’anys uneix el treball de diverses entitats del municipi, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes. La festa popular s’emplaçarà per segon any consecutiu sense moure’s del cèntric Passeig de Mar, situat davant de la platja, a l’alçada de l’escultura de Carles Faust, a tocar de la Plaça Catalunya.


Imatges d'Arxiu: Revetlla de Sant Joan 2017
L’any passat es va traslladar la celebració fins aquest nou emplaçament, i l’èxit de la provatura ha fet que aquest 2018 es torni a apostar pel nou espai. El motor organitzatiu és a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa i la Colla de Diables Sa Forcanera, comptant amb la col·laboració d’Acció Cultural Es Viver, Creu Roja Joventut, l’Assemblea Nacional Catalana, l’Esbart Joaquim Ruyra, la Colla Gegantera de Blanes i altres suports puntuals que també fan que la festa sigui més lluida.

Activitats lúdiques i culturals, sopar popular i entrega de ‘La Flameta’

La celebració començarà a 2/4 de 7 de la tarda amb una Xocolatada, mentre que tocades les 7 serà el moment de participar en Tallers Infantils. Arribarà llavors un dels moments culminants de la revetlla popular, quan a 2/4 de 8 del vespre Acció Cultural Es Viver faci el lliurament de ‘La Flameta’, un premi simbolitzat a través d’una escultura elaborada aquest any per vàries persones d’Es Viver.


Lliurament del guardó 'La Flameta': Tomàs Bedós (Acció Cultural Es Viver)
entrega el guardó a Conxita Boldú (Acció Solidària Mediterrània)
L’objectiu de ‘La Flameta’ no és altre que reconèixer la tasca i el esforç esmerçat per alguna entitat del municipi que s’hagi distingit pel seu treball envers la cultura popular, o bé que hagi significat un benefici per tota la vila en general. L’any passat Acció Cultural Es Viver va decidir concedir el guardó ex-aequo a dues entitats del municipi que lluiten per un mateix objectiu: Stop Mare Mortum i Acció Solidària Mediterrània.

Després de l’entrega de ‘La Flameta’, la celebració continuarà amb una exposició i taller a càrrec de la Colla Gegantera de Blanes, seguida per un altre dels moments culminants de la vetllada: l’encesa de la foguera que hi haurà al Passeig de Mar, i l’inici del Sopar Popular. Per participar-hi es vendran tiquets al preu de 8 €/ persona, que ja es poden adquirir anticipadament al Bar de Can Rafel i a la Papereria Can Bitlloch.


El darrer tram de la festa popular s’encetarà amb una sonora batucada a partir de les 10 de la nit amb del grup de percussió de la Colla de Diables Sa Forcanera, seguida per Balls Tradicionals a 2/4 d’11 a càrrec de l’Esbart Joaquim Ruyra. Per últim, la revetlla es tancarà a partir de les 11 amb un concert amb Tropical Roots i Arcadia Sound, i després la música continuarà amb PD Zitas fins la matinada.


Data de realització: 06/20/2018 | Data de la darrera actualització: 06/21/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300