Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull una xerrada adreçada a la Gent Gran, per entendre millor les factures


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/21/2018 07:02:59 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

gent granBlanes acull una xerrada adreçada a la Gent Gran, per entendre millor les factures

L’activitat s’ha fet aquesta tarda al Casal de la Gent Gran Benet Ribas, i l’ha organitzat l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Blanes, amb el suport de l’Oficina Comarcal

El Casal de la Gent Gran Benet Ribas de Blanes ha allotjat aquesta tarda una interessant xerrada adreçada especialment al col·lectiu de la gent gran, però que també estava oberta a què hi participés gent de totes les edats. L’objectiu era donar a conèixer les nocions bàsiques per poder entendre millor les factures dels serveis d’abastament més comuns que tenim als domicilis: llum, gas, aigua, etc.


La xerrada l’ha organitzat l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Blanes amb el suport de l’Oficina Comarcal de la Selva, i ha anat a càrrec de Núria Casanovas. Les tècniques de consum han explicat les pautes necessàries perquè es pugui interpretar correctament aquests documents que sovint són difícils d’interpretar, independentment de l’edat que es tingui.


Tanmateix, també s’han donat a conèixer tots els serveis que s’ofereixen des de les Oficines Municipals i l’Oficina Comarcal de Consum. Tots els dubtes que tenien els assistents els han pogut consultar amb les tècniques que han participat: la responsable de l’OMIC de Blanes, Carme Vives; la de l’Oficina Comarcal de Consum, Sandra Bas; i la de l’OMIC de Lloret, Neus Castanyer.Data de realització: 06/21/2018 | Data de la darrera actualització: 06/21/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300