Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes convoca una manifestació unitària el dissabte 30 de juny al migdia per reclamar unes pensions dignes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/25/2018 02:46:21 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes convoca una manifestació unitària el dissabte 30 de juny al migdia per reclamar unes pensions dignes

Serà la segona mobilització unitària que es fa arreu de l’estat espanyol aquest 2018, i compta amb el recolzament de totes les forces polítiques amb representació municipal

El proper dissabte 30 de juny Blanes es mobilitzarà per reclamar unes pensions dignes, tant per a les actuals persones que cobren una jubilació, com per a les futures generacions que ho volen fer. Per això, des de fa dies s’està fent difusió de la convocatòria de manifestació, que tindrà lloc el dissabte 30 de juny a les 12 del migdia, en una cita que crida a trobar-se a aquesta hora al Passeig de Dintre, davant l’edifici consistorial.


Manifestació 22 Febrer 'Per unes pensions dignes !'
a manifestació està organitzada per l’Ajuntament de Blanes amb el suport i recolzament de totes les forces polítiques actualment representades a l’arc plenari: PSC, ICV-EUiA, PDeCAT, ERC, C’s, Batega per Blanes, CUP i PP. Durant els darrers mesos CCOO, UGT, i Catalunya en Comú Podem ja han organitzat diverses concentracions en aquest municipi, que han atret centenars de participants.

Ara, però, del què es tracta és d’aplegar-se tots els partits, sota un mateix objectiu: reclamar unes pensions dignes. Es tracta de fer un clam unànime perquè, entre d’altres fites, es recullin les pensions com un dret constitucional al qual hi tenen dret totes les persones treballadores.

La segona mobilització unitària d’arreu de tot l’estat espanyol

Aquesta serà la segona mobilització unitària, que aplega absolutament totes les forces polítiques municipals, que s’haurà fet enguany arreu de l’estat espanyol per aquet tema. La primera manifestació unitària, la única que s’havia fet fins al moment, va tenir lloc el passat mes de febrer a Bilbao.

Per respectar aquesta unitat, tant el cartell que s’ha editat per fer-ne difusió, com la pancarta que encapçalarà la marxa, no porta inscrita cap ni una sigla política, ni de cap organització, institució o entitat. Tampoc seran polítics els qui encapçalaran la marxa: ho faran representants de dues de les entitats del municipi formades per pensionistes i jubilats: el Casal de la Gent Gran Benet Ribas i la Llar de Jubilats de la Casa del Mar.


Un cop hagi passat la pancarta, darrera de la gent gran se situaran els representants dels partits polítics i dels sindicats que han donat suport a la mobilització: CCOO, UGT i CSIF. Igualment, s’ha enviat convocatòria a totes i cadascuna de les entitats socials, esportives, juvenils, culturals, empresarials i de tota mena que hi ha al municipi.

La manifestació sortirà a les 12 del migdia des de davant l’Ajuntament de Blanes, i iniciarà un breu recorregut de pujada pel Carrer Ample, baixarà per la Rambla Joaquim Ruyra, continuarà pel Passeig de Mar, i finalitzarà al Banc dels Músics, on es farà la lectura d’un manifest. S’encarregarà de fer-lo públic la directora de l’Institut Serrallarga, Mercè Torroella.


Data de realització: 06/25/2018 | Data de la darrera actualització: 06/25/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300