Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aleksandra Klinnikka i Joao Rodrigues lideren en la primera jornada del Costa Brava World Championship de Raceboard a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/26/2018 09:12:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLAleksandra Klinnikka i Joao Rodrigues lideren en la primera jornada del Costa Brava World Championship de Raceboard a Blanes

La regatista finesa domina la categoria femenina de forma clara amb 3 primers llocs, mentre que el portuguès encapçala la masculina, seguit de molt a prop per l’espanyol Curro Manchón

La primera jornada del Costa Brava World Championship de Raceboard de Blanes, que s’ha començat a disputar avui dimarts, ja ha suposat començar a parlar dels primers favorits en la competició, que finalment aplega 73 regatistes, 65 homes i 8 dones. Amb unes condicions immillorables de vent de llevant de 10 nusos, han pres la sortida els regatistes de 13 nacionalitats avui a les 12 del migdia, finalitzant a les 4 de la tarda.


Aleksandra Blinnikka - Fotografia: Alfred Farré
La finesa Aleksandra Blinnikka domina de manera contundent la classificació en dones amb tres primers llocs en la seva categoria, mentre que el portuguès Joao Rodrigues ho ha fet en homes, seguit a només tres punts per l’espanyol Curro Manchón. Tant la regatista de Finlàndia, tercera al mundial de l’any passat, com el navegant de Portugal, actual campió del món, són dos dels clars favorits per endur-se la victòria en el mundial que organitza el Club de Vela Blanes.


Al centre de la imatge, Joao Rodrigues - Fotografia: Alfred Farré
Per la seva banda, en l’equip de l’estat espanyol Curro Manchón és qui compta amb les millors condicions per lluitar pel campionat, mentre que la millor dona és la gaditana Antonia La Balilla Domínguez, situada al 5è lloc. Per últim, els regatistes que competeixen pel Club de Vela Blanes, l’andalús Alejandro Rivera (6è) i Gonzalo Giribet (19è) encapçalen la llista de navegants locals que estan més ben situats. Demà dimecres, segona jornada del mundial confirmarà els favorits de cara al triomf final.Data de realització: 06/26/2018 | Data de la darrera actualització: 06/26/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300