Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants fan una doble jornada el 28 i el 29 de juny a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/27/2018 10:08:15 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logo donants de sangEl Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants fan una doble jornada el 28 i el 29 de juny a Blanes

La Biblioteca Comarcal de Blanes allotjarà la doble jornada dijous a la tarda, de 16 a 20 h, i divendres durant tot el dia, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

A finals d’aquesta setmana hi haurà una doble jornada de Donació de Sang a la Biblioteca Comarcal de Blanes. El dijous 28 de juny serà a la tarda, més concretament des de les 4 i fins les 8 del vespre, mentre que l’endemà divendres tindrà lloc durant tot el dia: des de les 10 del matí fins les 2 del migdia, i des de les 4 de la tarda fins les 8 del vespre.


Està organitzada pel Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants de Sang, i correspon a les jornades que periòdicament es fan a Blanes cada tres mesos. En aquesta ocasió, des del Banc de Sang i Teixits de Girona s’ha remarcat la importància que es facin donacions, sobretot tenint en compte que amb l’arribada de l’estiu, amb motiu de les vacances i els caps de setmana, augmenta la probabilitat que puguin haver accidents de trànsit.

D’altra banda, aquesta institució també ha recordat que de cada donació de sang se’n separen els glòbuls vermells, el plasma i les plaquetes. Donat que les plaquetes caduquen als cinc dies, és molt important aconseguir un mínim de 700 donacions al dia. Aquesta quantitat garanteix que tots els malalts, especialment els què estan fent tractaments de càncer, tindran plaquetes suficients. La campanya de recapta es presenta amb el lema Dona el Millor de Tu. Dona Sang.

Data de realització: 06/27/2018 | Data de la darrera actualització: 06/27/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300