Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua el lideratge de Blinnikka i Rodrigues el 2n dia del Costa Brava World Championship de Raceboard a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/27/2018
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLContinua el lideratge de Blinnikka i Rodrigues el 2n dia del Costa Brava World Championship de Raceboard a Blanes

La regatista finesa ha tornat a guanyar les proves d’avui dimecres, mentre que el navegant portuguès es manté, tot i que continua seguit de molt a prop per l’espanyol Curro Manchón

Avui dimecres ha tingut lloc la segona jornada del Costa Brava World Championship de Raceboard de Blanes, que està suposant una emocionant competició. Avui s’ha començat a navegar un pèl més tard, però complint les prediccions del meteoròleg que així ho havia anunciat, amb un vent de garbí que ha arribat fins als 15 nusos tot just quan s’estava fent la tercera i última mànega d’avui.


Aleksandra Blinnikka - Fotografia: Alfred Farré
Novament, Aleksandra Blinnikka ha tornat a liderar la classificació al guanyar les tres proves disputades, i sembla disposada a endur-se el Mundial de Raceboard a Blanes, sense donar cap opció a les seves rivals. La regatista finesa ja avantatja en nou punts a la seva rival directa, la francesa Vivane Ventrin, i en onze punts a la tercera classificada provisionalment, Ilona Grinberga, de Letònia.

Per la seva banda, el portuguès Joao Rodrigues també segueix encapçalant la classificació en homes, amb el navegant espanyol Curro Manchón que el segueix de molt a prop i continua plantant-li cara. Això suposa un al·licient a l’hora de saber-se qui s’endurà la victòria. També cal destacar la tasca de Pedro Pascual que, en la tercera posició, està igualment disposat a ser un rival a tenir en compte el la lluita final pel podi.


Joao Rodrigues - Fotografia: Alfred Farré
Organitzat pel Club de Vela Blanes, la competició és l’acte més destacat a nivell esportiu que forma part del cicle commemoratiu del 75è aniversari que compleix enguany. Precisament en clau social, cal recordar que aquest vespre s’ha programat un al·licient afegit per a totes les persones que participen al Mundial -regatistes i acompanyants-, ja que s’haurà pogut degustar el pernil Joselito, gentilesa dels establiments El Tall + Porcus, tot fent boca per la paella popular i festa nocturna.Data de realització: 06/27/2018 | Data de la darrera actualització: 06/28/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300