Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El vent pren protagonisme als regatistes i la seva absència deixa sense proves la 3a jornada del Mundial


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/28/2018 07:59:00 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLEl vent pren protagonisme als regatistes i la seva absència deixa sense proves la 3a jornada del Mundial

El Comitè de Regates del Costa Brava World Championship de Raceboard de Blanes ha decidit que les proves previstes quedaven ajornades, i no se sortiria a la mar

L’avís de tempesta i la manca de vent necessari per competir en bones condicions, ha deixat la tercera jornada del Costa Brava World Championship de Raceboard de Blanes sense efecte, ja que no s’ha pogut disputar. D’aquesta manera, doncs, avui dijous els regatistes han vist com la competició quedava ajornada i no se sortia a la mar.


La manca de vent deixa sense efecte la tercera jornada del Mundial
Fotografies: Alfred Farré
Al principi, un vent de llevant i xaloc amb set nusos, semblava que permetria desenvolupar alguna prova. Malauradament, però, el vent ha anat minvant fins baiar fins a tres, fet que ha condicionat al Comitè a prendre la decisió de tornar a port i suspendre les proves. A aquestes condicions adverses, s’hi ha sumat també l’avís de tempesta. Tot plegat ha fet que s’aixequés sobre el vaixell les banderes ‘intel·ligència sobre A’ del CIS per anunciar als competidors que havien de retornar a les instal·lacions del Club de Vela Blanes.

Demà divendres serà el torn de la quarta jornada, que engegarà per tant amb les mateixes posicions a la classificació amb què es va tancar ahir dimecres. D’aquesta manera, en la categoria de dones lidera el mundial la regatista finesa Aleksandra Blinnikka, que avantatja en nou punts a la seva rival directa, la francesa Viviane Ventrin, i a onze punts de la tercera classificada, Ilona Grinberga, de Letònia.


Per la seva banda, el portuguès Joao Rodrigues encapçala la classificació en homes, seguit de molt a prop pel navegant espanyol Curro Manchón També cal destacar la tasca de Pedro Pascual que, en la tercera posició, està igualment disposat a ser un rival a tenir en compte el la lluita final pel podi. Organitzat pel Club de Vela Blanes, la competició és l’acte més destacat a nivell esportiu que forma part del cicle commemoratiu del 75è aniversari que compleix enguany.Data de realització: 06/28/2018 | Data de la darrera actualització: 06/28/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300