Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aquest dissabte darrera jornada del Costa Brava World Championship Raceboard: Blinnikka i Rodrigues continuen líders


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/30/2018 07:42:04 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLAquest dissabte darrera jornada del Costa Brava World Championship Raceboard: Blinnikka i Rodrigues continuen líders

Si no hi ha sorpreses de darrera hora en les proves que s’han de disputar avui, la finesa Aleksandra Blinnikka i el portuguès Joao Rodrigues es faran amb el títol mundial en femení i masculí

Avui dissabte tindrà lloc el cinquè i darrer dia del Costa Brava World Championship Raceboard Class. En la quarta jornada disputada ahir divendres es van poder fer dues proves més amb vents de sud de sis nusos d’intensitat, que van poder confirmar el què ja es preveia. Els regatistes de Finlàndia i Portugal, Aleksandra Blinnikka i Joao Rodrigues respectivament, es faran amb la victòria final d’un mundial que han dominat des d’un bon principi.


Aleksandra Blinnikka es proclamarà avui campiona mundial
Fotografies: Alfred Farré
Els entesos certifiquen que l’esportista nòrdica està duent a terme un mundial impecable, amb vuit proves disputades i totes elles guanyades. L’emoció a la categoria femenina es mantindrà per la lluita per la segona plaça. Hi aspiren la francesa Viviane Ventirn, separada només per un punt de la letona Ilona Grinberga, i a dos amb la txeca Jana Slivova. Totes tres lluitaran fins el darrer moment per les dues places que resten per ocupar al podi final.


En la categoria masculina només l’espanyol Curro Manchón ha plantat cara a l’actual campió del món, que reeditarà el guardó. Això li ha significat haver assegurat ja la plaça de sota campió, mentre que el tercer lloc se’l disputen Pedro Pascual i Borja Carracedo. Aquesta tarda de dissabte es farà la cerimònia de cloenda del campionat amb l’entrega de premis als diferents classificats en un mundial que, una vegada més, ha demostrat l’excel·lent capacitat organitzativa del Club de Vela Blanes amb proves de primer nivell internacional.Data de realització: 06/30/2018 | Data de la darrera actualització: 06/30/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300