Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aleksandra Blinnikka i Joao Rodrigues guanyen el Costa Brava World Championship Raceboard Class 2018 a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/30/2018 07:02:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLAleksandra Blinnikka i Joao Rodrigues guanyen el Costa Brava World Championship Raceboard Class 2018 a Blanes

Cal destacar la tasca de l’equip del Club de Vela Blanes, amb el 7è lloc assolit per Alejandro Rivera, les 18a i 20a places on s’han situat Gonzalo Giribet i Marc Tusquets respectivament

Aquesta tarda s’ha tancat el Costa Brava World Championship Raceboard Class 2018 de Blanes amb les darreres proves i l’entrega de premis que ha tingut lloc posteriorment. Avui al matí s’han disputat dues noves proves de la competició que s’ha allotjat a la capital de la Selva Marítima al llarg de tota una setmana, amb participants de regatistes de 13 països: Estats Units, Austràlia, Argentina, Finlàndia, França, Alemanya, Letònia, Txèquia, Eslovàquia, Gran Bretanya, Portugal, Bèlgica i Espanya.


Arribada al Club de Vela Blanes de la campiona del mundial,
Aleksandra Blinnikka
Els organitzadors del mundial, el Club de Vela Blanes, han destacat les extraordinàries condicions que te la badia de Blanes per dur a terme la pràctica de la vela i, en especial, esdeveniments internacionals com aquest. La regatista finesa Aleksandra Blinnikka en dones i Joao Rodrigues en homes s’han proclamat campions sense donar opcions als seus rivals.


Podi Categoria Femenina: Viviane Ventrin (2a),
Aleksandra Blinnikka (1a) i Jana Slivova (3a)
La nòrdica ha guanyat les 10 proves que s’han fet, mentre que a la segona plaça s’ha situat la francesa Viviane Ventrin, i en el tercer lloc Jana Slivova, seguida a la quarta plaça per una regatista que també ha destacat especialment al llarg de la setmana, la letona Ilona Grinberga. La millor representant de l’estat espanyol en aquesta categoria ha estat l’andalusa Antonia La Balilla Domínguez, situada al sisè lloc, mentre que la millor catalana ha estat Laura Cabezas, classificada en la setena plaça.


Podi Categoria Masculina: Curro Manchón (2on),
Joao Rodrigues (1er) i Pedro Pascual (3er)
Per la seva banda, en la categoria masculina l’actual campió del món, el portuguès Joao Rodriguez, ha revalidat el títol de forma contundent, i només Curro Manchón li ha plantat cara al llarg de la competició. El regatista de Puerto Sherry ha aconseguit el sotscampionat, mentre que la tercera plaça, molt disputada fins el darrer moment, ha estat per Pedro Pascual.


Equip del Club de Vela Blanes
Cal destacar l’excel·lent feina dels regatistes del Club de Vela Blanes que, de la mà de “2 win”, han aconseguit meritòries places en la classificació on competien experts navegants d’arreu del món. D’aquesta manera, Alejandro Rivera s’ha classificat al sisè lloc i ha estat el millor entre 65 regatistes en competició, mentre que Gonzalo Giribet i Marc Tusquets han assolit unes meritòries posicions situant-se al 18è i 20è llocs respectivament.

També cal destacar el 47è lloc de Joaquim Figueres al 47è lloc i la 49a plaça assolida per Luís Camacho, l’ànima del campionat i qui ha fet possible que s’hagi pogut fer l’esdeveniment, tanquen la participació dels esportistes locals al Costa Brava World Championship Raceboard Class. L’entrega de premis l’han encapçalat el comodor del Club de Vela Blanes i representant de la Federació Catalana de Vela, Xavi Manresa; i el tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Turisme, Blai Vinaixa.


Igualment, han participat el secretari català de la classe internacional raceboard i regatista del Club de Vela Blanes, Luís Camacho; el gerent del Club de Vela Blanes, Héctor Espadas; el director tècnic de l’Àrea Esportiva del CVB, Juanmi Aguirre; i el secretari esportiu del CVB, José Luis Yubero. Durant les proves del matí, també s’ha comptat amb la presencia del president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, qui seguit de prop la competició des del mateix camp de regates.Staff Club de Vela Blanes

Totes les autoritats que han assistit al lliurament de premis han destacat l’extraordinari moment que viu el Club de Vela Blanes, que durant aquest 2018 està commemorant el seu 75è aniversari. Més concretament, s’ha lloat la seva capacitat organitzativa en esdeveniments de nivell mundial, així com la bona acollida que, una vegada més, ha sabut dispensar al gairebé centenar de regatistes arribats d’arreu del món, acompanyats d’amics i familiars.
Data de realització: 06/30/2018 | Data de la darrera actualització: 06/30/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300