Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt per a la III Color Blanes X Runners, que es farà diumenge dia 8 amb una festa final a la platja


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/02/2018 09:46:47 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt per a la III Color Blanes X Runners, que es farà diumenge dia 8 amb una festa final a la platja

L’esdeveniment lúdic i esportiu començarà a les 7 de la tarda, farà un recorregut de 3 km per un circuit urbà, i finalitzarà a la platja del centre, amb una festa amb música a tot color

Aquest proper cap de setmana la ciutat on comença la Costa Brava acull un esdeveniment lúdic i esportiu que gaudeixen tothom, petits i grans, gent de totes les edats. Després de l’èxit de les dues anteriors edicions, aquesta tercera entrega que tindrà lloc diumenge vinent, 8 de juliol, s’espera que torni a repetir la bona acollida que ha tingut fins ara.


II Color Blanes X Runners 2017
Fotografies: Joaquim Llorens i Garangou
La III Color Blanes X Runners va néixer al 2016 sota el paraigües de la marca esportiva turística i familiar Blanes X Runners, amb la intenció que sigui la cursa corporativa. En aquesta nova edició la logística s’ha preparat perquè puguin participar-hi novament 1.500 persones, que comptaran amb una pila d’al·licients per passar una estona més que entretinguda amb una experiència lúdica i esportiva on, sobretot, el bon humor i el bon rotllo són el motor principal.

Principals al·licients de la III Color Blanes X Runners

Tothom està cridat a poder participar en aquest esdeveniment, que sortirà diumenge vinent a les 7 de la tarda des del Passeig de Mar, a l’alçada del cèntric Carrer Ample. Després de fer un breu recorregut de 3 kilòmetres que transcorren per un circuit urbà a peu pla i arran de mar, finalitzarà a la platja del centre, al costat del Club de Vela Blanes i del Lloc de Socors Municipal.

Tant la distància com el recorregut estan pensats perquè gent de totes les condicions físiques s’animin a no perdre’ls l’ocasió de participar-hi. Més que una cursa, està plantejada com una marxa popular que compta com a principal incentiu poder anar lluint diferents colors sobre la roba a mesura que van passant per diferents punts de distribució. La festa final a la platja, animada per un DJ, també comptarà amb altres al·licients per garantir que s’allargui fins a les 10 de la nit.


La possibilitat de passar una estona entretinguda tot lluint un variat repertori de colors en pols que se’ls anirà llençant a ritme de música són altres dels components que, sobretot el públic jove –i no tan jove-, gaudeixen i reclamen en aquest tipus d’esdeveniments. Un incentiu afegit és la possibilitat de poder banyar-se a la platja, recobrar forces a base de refrescos, recollir obsequis que es llençaran, o ser regats amb mànegues d’aigua.

Inscripcions online per participar en la III Color Blanes X Runners

La inscripció per participar en la III Color Blanes X Runners ja està oberta online a través d’aquest enllaç: https://www.inscripcions.cat/colorblanes2018/ i es podran seguir fent fins el mateix diumenge, sempre i quan no s’hagi superat el límit establert, de 1.500 persones. El preu és de 6 € per persona en cas que es faci la inscripció fins el divendres 6 de juliol. A partir de llavors, les inscripcions presencials del cap de setmana, 7 i 8 de juliol, passaran a costar 8 €/persona.

Dissabte es repartiran dorsals i es faran inscripcions des de les 5 de la tarda i fins les 8 del vespre, i el diumenge des de les 5 de la tarda fins 2/4 de 7. El lloc de recollida de dorsals i inscripcions presencials serà al costat mateix des d’on es farà la sortida de la marxa popular: a la cruïlla del Passeig de Mar amb el Carrer Ample.


El preu de la inscripció inclou el dorsal i el kit del participant, amb unes ulleres per protegir els ulls de la pols, consumició per a la festa final, i altres ingredients sorpresa. D’altra banda, la novetat d’aquest 2018 és que l’organització facilitarà mascaretes per protegir el nas i la boca en cas que es presenti un certificat mèdic que acrediti la condició de celíac o el carnet de soci de Celíacs de Catalunya.

Pols de colors aptes per a persones al·lèrgiques

Les persones al·lèrgiques poden participar sense problema, ja que el tipus de pols de colors que s’anirà llençant al llarg del recorregut és innocu. La seva composició és de midó de blat de moro (99%), colorants sense productes químics (0’5%) i perfum (0’5%). Amb tot, si hi ha algun participant que sap que té una certa sensibilitat a la pols, es recomana que prengui mesures per evitar qualsevol irritació, com per exemple protegir-se les vies respiratòries i els ulls.

D’altra banda, perquè l’efecte dels colors pugui lluir més sobre la indumentària, es recomana anar vestit de color blanc. Al ser natural el tipus de pols que s’utilitza, es poden produir coloracions temporals en certes parts del cos, com per exemple als peus, cabells, palmells de la mà, etc. Per aquest motiu, es convenient que, de manera especial, es protegeixin les persones amb cabells tenyits. Igualment, es recorda que, després de diversos rentats, els efectes desapareixen.


Un altre consell pràctic és que, si es vol accelerar la desaparició dels tints naturals de colors, cal untar-se la pell amb crema hidratant prèviament. La III Color Blanes X Runners està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, el Grup Fondistes Blanes, el Club Triatló Blanes i el Centre Excursionista de Blanes. També es compta amb el suport del Consell Comarcal de la Selva i la Diputació de Girona.
Data de realització: 07/02/2018 | Data de la darrera actualització: 07/02/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300