Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continuen les inscripcions online de la III Color Blanes X Runners, i el cap de setmana presencialment al Passeig de Mar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/05/2018 04:53:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continuen les inscripcions online de la III Color Blanes X Runners, i el cap de setmana presencialment al Passeig de Mar

Dissabte es podran fer de 5 a 8 de la tarda i diumenge de 5 a 2/4 de 7 a l’estand situat al Passeig de Mar, a l’alçada del Carrer Ample des d’on sortirà la marxa popular diumenge a les 7

Aquests dies encara es poden fer les inscripcions online per participar en la III Color Blanes X Runners, que tindrà lloc el proper diumenge 8 de juliol a les 7 del vespre. Es tracta d’un esdeveniment lúdic i esportiu, que gaudeixen petits i grans, gent de totes les edats i condicions físiques. Es comptarà amb una pila d’al·licients per passar una estona molt entretinguda en una marxa popular on, sobretot, el bon humor i el bon rotllo són els motors principals.


Inscripcions Color Blanes X Runners - Imatges d'Arxiu
Fotografies: Joaquim Llorens i Garangou
La inscripció per participar en la III Color Blanes X Runners està oberta online a través d’aquest enllaç: https://www.inscripcions.cat/colorblanes2018/ i es podran seguir fent fins el mateix diumenge, sempre i quan no s’hagi superat el límit establert, de 1.500 persones. El preu és de 6 €/persona en cas que es faci la inscripció fins el divendres 6 de juliol. A partir de llavors, les inscripcions presencials del cap de setmana, 7 i 8 de juliol, passaran a costar 8 €/persona.


Dissabte es repartiran dorsals i es faran inscripcions des de les 5 de la tarda i fins les 8 del vespre. L’endemà diumenge se’n seguiran fent des de les 5 de la tarda fins 2/4 de 7. El lloc de recollida de dorsals i la formalització d’inscripcions presencials serà al costat mateix des d’on es farà la sortida de la marxa popular: a la cruïlla del Passeig de Mar amb el Carrer Ample.

Una marxa popular que barreja la música, l’esport i la festa

El preu de la inscripció inclou el dorsal i el kit del participant, amb unes ulleres per protegir els ulls de la pols, consumició per a la festa final, i altres ingredients sorpresa. D’altra banda, la novetat d’aquest 2018 és que l’organització facilitarà mascaretes per protegir el nas i la boca en cas que es presenti un certificat mèdic que acrediti la condició de celíac o el carnet de soci de Celíacs de Catalunya.


Tothom està cridat a poder participar en aquest esdeveniment, que sortirà diumenge a les 7 de la tarda des del Passeig de Mar, a l’alçada del cèntric Carrer Ample. Després de fer un breu recorregut de 3 kilòmetres que transcorren per un circuit urbà a peu pla i arran de mar, finalitzarà a la platja del centre, al costat del del Lloc de Socors Municipal, amb una festa animada per un DJ i altres al·licients.

Pols de colors aptes per a persones al·lèrgiques

Les persones al·lèrgiques poden participar sense problema, ja que el tipus de pols de colors que s’anirà llençant al llarg del recorregut és innocu. La seva composició és de midó de blat de moro (99%), colorants sense productes químics (0’5%) i perfum (0’5%). Amb tot, si hi ha algun participant que sap que té una certa sensibilitat a la pols, es recomana que prengui mesures per evitar qualsevol irritació, com per exemple protegir-se les vies respiratòries i els ulls.


D’altra banda, perquè l’efecte dels colors pugui lluir més sobre la indumentària, es recomana anar vestit de color blanc. Al ser natural el tipus de pols que s’utilitza, es poden produir coloracions temporals en certes parts del cos, com per exemple als peus, cabells, palmells de la mà, etc. Per aquest motiu, es convenient que, de manera especial, es protegeixin les persones amb cabells tenyits. Igualment, es recorda que, després de diversos rentats, els efectes desapareixen.


Un altre consell pràctic és que, si es vol accelerar la desaparició dels tints naturals de colors, cal untar-se la pell amb crema hidratant prèviament. La III Color Blanes X Runners està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, el Grup Fondistes Blanes, el Club Triatló Blanes i el Centre Excursionista de Blanes. També es compta amb el suport del Consell Comarcal de la Selva i la Diputació de Girona
Data de realització: 07/05/2018 | Data de la darrera actualització: 07/05/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300