Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Canvi de circulació previst els dies 9 i 10 de juliol


Camí de tornada


Menú principalCanvi de circulació previst els dies 9 i 10 de juliol

a l'av. Joan Carles I, trav. Vila de Lloret i l'obertura del c. Mas Palou

Amb motiu de la finalització de la 1a fase del Pla Parcial Costa Brava, us volem comunicar, que estem portant a terme els corresponents canvis en l’ordenació, regulació i senyalització -tant vertical com horitzontal- als diferents veïnats i carrers adjacents a aquest nou sector, a fi i efecte, de poder adaptar-los i integrar-los dins d’ aquesta nova configuració urbanística i xarxa de vials que configuren els diferents carrers de la nostra vila.

Així doncs, comunicar-vos, que tenim previst de realitzar els treballs de senyalització, entre el dilluns i dimarts dels dies 9 i 10 de juliol d’enguany , per tant, a partir del dia 9 de juliol, restarà prohibit l’estacionament de vehicles al llarg de tota l’av. Joan Carles I, costat dels nombres parells i en tots aquells llocs, on hi hagi col·locat senyals de prohibit d’estacionar amb caràcter circumstancial.

A partir d’aquesta data entrarien en vigor els canvis de circulació previstos per aquests carrers, és a dir.

- L’av. Joan Carles I, passaria a ser d’un sol sentit de circulació amb direcció al centre urbà de Blanes - tram comprès des de la carretera d’Àccés Costa Brava (GI-682) i el carrer Treumal, fins a la rotonda de la pl. Escorxador, on enllaçarà amb l’av. Jaume I, i fins a la pl. Solidaritat-.

- El carrer Vila de Lloret continuaria com fins ara de sortida amb direcció a Lloret de Mar fins al c. Treumal i l’av. Joan Carles I.

- La travessia Vila de Lloret continuaria també com fins ara, però, en arribar a la cruïlla amb l’av. Joan Carles I, s’haurà de girar cap a l’esquerra per tornar amb direcció centre urbà.

- Tanmateix, informar-vos que es procedirà el dia 10 de juliol a l’obertura a la circulació de vehicles del tram final del c. Mas Palou, el qual serà de doble sentit de circulació- tram comprès entre la rotonda de la rbla. Joaquim Ruyra i Mas Palou amb l’av. Joan Carles I.

Per a qualsevol altra informació que necessiteu, us podeu posar en contacte amb la Policia Local de Blanes, tel. 972 35 86 66.


Gràcies per la vostra col·laboració.

Blanes, 6 de juliol del 2018


Canvi de circulació previst els dies 9 i 10 de juliol


Data de realització: 07/06/2018 | Data de la darrera actualització: 07/09/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300