Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les parròquies de Blanes celebren la ‘Benedicció del Mar 2018’ a la Roca de Sa Palomera


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/07/2018 11:00:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MissaAlbaLes parròquies de Blanes celebren la ‘Benedicció del Mar 2018’ a la Roca de Sa Palomera

Diverses persones han participat en la litúrgia que s’ha fet avui al vespre a la caleta de l’entorn de la Roca de Sa Palomera

El vespre d’aquest dissabte Blanes ha acollit la celebració d’una litúrgia que no ha faltat a la seva cita durant els darrers anys: la Benedicció del Mar. Organitzada per les tres parròquies catòliques del municipi –Santa Maria del centre, Santa Teresa de Ca la Guidó i Sagrada Família d’Els Pins- diverses persones s’han aplegat a l’entorn de la caleta que hi ha al costat de l’accés a la Roca de Sa Palomera per participar-hi.


Benedicció del Mar 2018
Es tracta d’un acte lligat a la religió catòlica però que, alhora, manté un estret contracte amb la natura, sortint de l’exterior del temple per viure-ho a l’aire lliure, arran de mar. Aquesta celebració s’organitza cada any coincidint amb l’inici de l’estiu, i ha comptat amb diversos ingredients, aconseguint aglutinar així gent diversa d’arreu del municipi. Un dels objectius també era que els participants prenguessin consciència sobre la importància que hem de donar a la mar com a fruit de riqueses i com un element mediambiental a protegir.


El següent esdeveniment a l’aire lliure que també organitzen les parròquies de Blanes -molt similar per les seves característiques- és el què tindrà lloc de cara al proper mes de setembre. Es tracta de la Missa de l’Alba, que en aquest cas se celebra –com el seu nom indica- a les 7 del matí. El seu indret també és aquest emplaçament, si bé a tocar més al centre de la platja de Sa Palomera. Així com la benedicció del mar es fa per celebrar l’arribada de l’estiu, la missa de l’alba coincideix amb la represa del curs escolar i de l’activitat regular després del parèntesi estiuenc.Data de realització: 07/07/2018 | Data de la darrera actualització: 07/07/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300