Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fira d’Atraccions de la Festa Major de Blanes comença a instal·lar-se


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/10/2018 07:48:47 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Fira d’Atraccions de la Festa Major de Blanes comença a instal·lar-se

Durant aquesta passada nit ja han arribat els primers camions i tràilers de les atraccions, que començaran a funcionar al Passeig de Mar i a Els Pins a partir d’aquest proper divendres 13 de juliol

Tothom qui avui dimarts 10 de juliol hagi matinat una mica, o bé se n’hagi anat a dormir tard tot donant un tomb pel Passeig de Mar o la zona d’Els Pins, haurà pogut comprovar com la Festa Major de Santa Anna 2018 ja és una mica més a prop en el calendari blanenc. I és que el seu primer símptoma inequívoc que s’apropen dies de festa i esbarjo per a uns, i molta feina per a d’altres, és l’arribada dels primers camions i tràilers de la Fira d’Atraccions.


Primers camions de la Fira d'Atraccions al Passeig de Mar
Cada any sol haver-hi la mateixa litúrgia: quan tot just s’ha acabat de desmuntar el Mercat dels Teixits que s’instal·la tots els dilluns al Passeig de Mar, ja comencen a arribar els primers vehicles carregats dels artilugis que faran passar una bona estona a la mainada i la gent gran que hi pugi. El desembarcament pesant, però, sol fer-se durant la nit de dilluns a dimarts anterior a la seva posada en marxa, tal com ha tornat a passar enguany.


La Fira d’Atraccions de la Festa Major 2018 començarà a funcionar tant al Passeig de mar com al Recinte Firal d’Els Pins a partir del proper divendres 13 de juliol. El què ja no coincidirà és la data en què les atraccions deixaran d’estar-se en aquestes respectives ubicacions. En el cas del Passeig de Mar serà fins el diumenge 29 de juliol, mentre que al Recinte Firal d’Els Pins s’hi estaran fins la Festa de Santa Anna, és a dir: fins el dijous 26 de juliol.


D’entre tots aquests dies, una de les dates que sobretot les famílies amb nens petits solen gaudir especialment, és l’anomenat Dia del Nen. Aquest 2018 el Dia del Nen tindrà lloc la setmana vinent, el dijous 19 de juliol. Durant tota aquesta jornada, els nens i nenes paguen el 50% del preu habitual de les atraccions, excepte a les anomenades ‘casetes’.
Data de realització: 07/10/2018 | Data de la darrera actualització: 07/10/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300