Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El campió del món de Freestyle, Pawel Skóra, convidat d’honor del V Torneig de Futbol Platja de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/11/2018 12:56:51 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

cartellEl campió del món de Freestyle, Pawel Skóra, convidat d’honor del V Torneig de Futbol Platja de Blanes

La competició, que preveu 350 participants, tindrà lloc el cap de setmana del 14 i 15 de juliol a la platja del centre, i durant la gran final de diumenge el campió mundial oferirà una exhibició

A una setmana perquè comenci la Festa Major i el Concurs Internacional de Focs d’Artifici, la platja central de la vila on comença la Costa Brava viurà el proper cap de setmana del 14 i 15 de juliol un esdeveniment que a cada any que passa atrau més públic. Es tracta del V Torneig de Futbol Platja, que es disputarà a partir de dissabte al matí i culminarà amb la gran final que tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre del diumenge.


Torneig Futbol Platja 2017
Des de l’organització, lògicament aficionada a l’esport rei, s’ha tingut en compte que diumenge a la tarda també es juga la final del Mundial de Futbol de Rússia, que es podrà seguir en directe des de la platja amb un monitor de televisió que s’hi instal·larà. Igualment, en previsió d’aquest esdeveniment, s’ha modificat l’horari en què es jugarà la gran final del V Torneig de Futbol Platja, que tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre.

Exhibició de Freestyle amb el Campió del Món, Pawel Skóra

Un dels atractius afegits amb què comptarà serà l’exhibició de Freestyle que oferirà el campió del món d’aquesta especialitat, el polonès Pawel Skóra. El futbolista internacional va començar la seva aventura amb la modalitat freestyle el 2004, als 14 anys, i de fet és un dels pioners d’aquest tipus d’esport al seu país d’origen, Polònia.


Actualment ha esdevingut en tot un model a seguir per a molts joves inspirats en la seva actitud i increïble nivell d’habilitat. Intèrpret experimentat, amb centenars d’espectacles realitzats arreu del món, les seves exhibicions atrauen l’atenció no tan sols dels amants del futbol, sinó també del públic no experimentat, que se sorprèn amb el seu domini de l’esfèric.

Participaran 350 jugadors i uns 3.000 espectadors

El V Torneig de Futbol Platja de Blanes atrau sempre una gran expectació, congregant nombrosos espectadors. Està organitzat pel Club de Futbol Atlètic Blanes, l’Ajuntament, la Federació Catalana de Futbol, Soccer Blanes, la Diputació de Girona i el suport de diverses empreses. Les previsions són que hi hagi 350 jugadors i uns 3.000 espectadors sumant tots els dies de la competició.


Com és habitual, els dos camps de futbol estaran ubicats a la platja del centre de Blanes, a tocar del Lloc de Socors. Espectadors i jugadors compten amb l’al·licient de poder gaudir d’una zona d’ombra que s’habilita en un espai de la platja delimitada pel terreny de joc, així com un servei de bar i música ambient per passar l’estona més còmodament. També hi ha públic que prefereix seguir les evolucions dels futbolistes des del Passeig de Mar, en terreny estable.

Un cap de setmana per gaudir del futbol platja a Blanes

Dissabte l’activitat començarà a les 9 del matí i s’allararà fins a quarts de 10 de la nit. Primer es disputarà la fase inicial de lligueta que es jugarà dissabte, i un cop superats els primers enfrontaments es classificaran els diferents equips. L’endemà diumenge serà el moment de la darrera fase classificatòria, on es lluitarà per arribar al darrer gran partit de la final que s’emplaça a partir de les 2/4 de 8 del vespre.


Aquest enfrontament final, que dirimirà els equips campió i sotsampió, es completarà amb l’exhibició de Freestyle el sorteig de diversos obsequis cedits per empreses col·laboradores i establiments de restauració -amb menús per a dues persones, entre d’altres premis que es rifaran- i l’entrega final de premis. A banda dels trofeus als primers classificats, igual que en les anteriors edicions, també hi haurà guardonats en el concurs de xilenes i faltes, al millor jugador i jugadora, màxim golejador, millor porter, etc.

El primer premi en la categoria Sènior Masculí del V Torneig de Futbol Platja de Blanes està dotat amb 700 € i obsequis, el segon premi amb 240 € i obsequis, i tant el 3er com el 4rt premis amb sengles obsequis. Les categories en què es poden inscriure els equips són Sènior Masculí, Cadet i Juvenil, i Femení.Data de realització: 07/11/2018 | Data de la darrera actualització: 07/11/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300