Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un concert amb Mone Teruel i Albert Pladellorens enceta musicalment l’estiu de Blanes al Santuari del Vilar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/14/2018 09:03:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Un concert amb Mone Teruel i Albert Pladellorens enceta musicalment l’estiu de Blanes al Santuari del Vilar

L’Obreria del Vilar va organitzar ahir al vespre una vetllada lúdica-cultural en aquest entorn tan especial, que no sol acollir esdeveniments d’aquesta mena

Enguany ha estat la tercera edició consecutiva en què l’Obreria del Vilar ha recuperat la tradició d’organitzar actuacions musicals a la fresca, després que temps enrere havien estat una tradició molt apreciada. En aquesta ocasió, es va comptar amb la presència del duet de cantants format per Mone Teruel i Albert Pladellorens, mare i fill.


Concert amb Mone Teruel i Albert Pladellorens
Fotografies: Aitor Roger
Tots dos van configurar un variat repertori a base de música i veu, amb cançons molt apropiades per a l’entorn on es trobaven: temes de collita pròpia, en anglès i sud-americans, entre d’altres. La polifacètica cantant i actriu Mone Teruel està vinculada a Blanes perquè fa molts anys que hi estiueja. D’un temps ençà, mare i fill comparteixen escenari plegats, i ahir també es va comptar amb la intervenció especial de Pep Pladellorens, que va alternar amb son fill algunes de les interpretacions al teclat.

El centenar d’espectadors que van assistir a la sessió musical van poder gaudir d’un concert d’estiu envoltats de l’especial atmosfera del Santuari del Vilar, ambientat per a la ocasió amb una il·luminació efectista. L’experiència ha significat l’inici de l’estiu musical a Blanes en un paratge diferent als què solen ser habituals en aquest tipus d’esdeveniments culturals al municipi.


Abans que comencés el concert nocturn, es va oferir un entreteniment gastronòmic a base de pa amb tomàquet i pernil acompanyat d’una copa de cava a preus populars. L’objectiu del concert però, no només és recaptar diners perquè l’Obreria del Vilar pugui seguir amb la seva tasca de mantenir el Santuari, sinó sobretot que tothom pugui gaudir d’aquest entorn.

Estrena de diverses millores a l’entorn del Santuari del Vilar

Un valor afegit gaudit pel públic assistent al concert de Mone Teruel i Albert Pladellorens és que ha estat el primer acte en què s’han pogut admirar les millores realitzades aquests darrers dies a l’entorn del Santuari del Vilar. Una de les principals modificacions ha estat l’arranjament del porxo i la façana de la casa de l’ermità, que s’ha rascat i pintat perquè llueixi encara més.


D’aquesta manera, al haver pintat encara fa ressaltar més la bellesa dels dibuixos amb motius mariners i terrassans que decoren la façana interior i la part frontal del porxo principal. D’altra banda, també s’ha millorat la il·luminació de l’espai, en especial a les escales que condueixen des de la banda dreta del Santuari del Vilar fins el seu porxo i l’entrada on es va allotjar l’actuació musical.


Pep Pladellorens, Mone Teruel i Albert Pladellorens
Per a l’organització de l’actuació musical estiuenca l’Obreria del Vilar ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, que es va fer càrrec de flotar un autobús perquè tothom qui no disposés d’un vehicle per acostar-s’hi pogués fer-ho de franc. El servei va sortir a les vuit del vespre des de la Plaça Catalunya i va tornar cap a Blanes en acabat el concert, a quarts d’11 de la nit. També han donat suport en l’organització el Club Rotary Blanes Costa Brava Sud, així com Can Saura i Papereria Bitlloch, on s’han estat venent les entrades anticipades.
Data de realització: 07/14/2018 | Data de la darrera actualització: 07/14/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300