Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de públic al 5è Torneig de Futbol Platja de Blanes, que proclama campió l’equip del ‘Càmping Solmar’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/16/2018 10:29:49 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de públic al 5è Torneig de Futbol Platja de Blanes, que proclama campió l’equip del ‘Càmping Solmar’

S’ha fet rècord en nombre d’equips participants -un total de 24- en la competició del cap de setmana que també ha inclòs una exhibició del campió mundial de freestyle, Pawel Skóra

El 5è Torneig de Futbol Platja de Blanes que s’ha estat disputant durant tot el passat cap de setmana ha tornat a ser un gran atractiu a l’agenda d’activitats, congregant de nou més de 3.000 espectadors a la platja del centre on ha tingut lloc. També s’ha fet rècord pel que fa al nombre d’equips inscrits: n’hi ha hagut un total de 24, mentre que al 2017 van ser-ne 20.


L’espectacularitat que poden arribar a tenir les jugades dels futbolistes sobre la sorra és un dels al·licients d’aquesta competició, que s’allotja en dos camps protegits per xarxes i tanques. Organitzat per cinquè any consecutiu pel Club de Futbol Atlètic, l’Ajuntament de Blanes, la Federació Catalana de Futbol, Soccer Blanes, la Diputació de Girona i el suport de diverses empreses, la competició va culminar diumenge al vespre amb la gran final.

‘Càmping Solmar’ i ‘Etern Cadet’ campió i sots-campió del torneig

Després d’un emocionant partit final disputat a quarts de vuit del vespre, es va proclamar campió del 5è Torneig de Futbol Platja de Blanes l’equip del ‘Càmping Solmar’, que va derrotar per 2 gols a 4 al seu rival, ‘Etern Cadet’. En la classificació els van seguir a la tercera plaça ‘Luxury.bs.com’, ‘Munitis Team’, ‘Gusto i Bar Medellín’, ‘Freestyle – Taperia Medellín’, ‘Instal·lacions Blanes’ i ‘Soccer Blanes’.


L'equip campió 'Càmping Solmar', amb el president
del CF Atlètic, l'alcalde, regidors i regidora
Entre els vuit classificats abundava la presència blanenca, ja que sis d’ells són del municipi i els altres dos restants de Barcelona. Dissabte es van jugar els partits de la fase inicial de lligueta, mentre que diumenge va ser el torn de la fase final que va culminar amb el darrer encontre, tan sols alterat per la coincidència horària amb la final entre França i Croàcia del Mundial de Futbol de Rússia.


Perquè el públic del Torneig de Futbol Platja pogués simultaniejar tots dos esdeveniments es va instal·lar una pantalla de televisió a la zona inter mitja que hi havia entre els dos camps. Al llarg del cap de setmana, tant els participants com el públic assistent van poder gaudir d’aquesta zona d’ombra, música ambient i una barra de bar on reposar forces i apaivagar la calor, que ha apretat força tant dissabte com diumenge.

Exhibició de Freestyle amb el campió mundial Pawel Skóra

Abans que tingués lloc la final del 5è Torneig de Futbol Platja, la competició va comptar amb un dels al·licients que hi ha hagut enguany. El campió del món de Freestyle, el polonès Pawel Skóra, va oferir una exhibició d’aquesta modalitat. El futbolista internacional va aixecar nombrosos aplaudiments entre l’afició que omplia el recinte de futbol platja, i també va aprofitar l’ocasió per compartir les seves habilitats amb joves futbolistes. I és que Pawel Skóra ha esdevingut en tot un model a seguir per a molts joves inspirats en la seva actitud i increïble nivell d’habilitat.


Exhibició de Pawel Skóra
Intèrpret experimentat, amb centenars d’espectacles realitzats arreu del món, les seves exhibicions atrauen l’atenció no tan sols dels amants del futbol, sinó també del públic no experimentat, que se sorprèn amb el seu domini de l’esfèric. Pawel Skóra va començar la seva aventura en la modalitat freestyle el 2004, als 14 anys, i de fet és un dels pioners d’aquest tipus d’esport al seu país d’origen, Polònia.

Entrega de premis en diferents modalitats

El 5è Torneig de Futbol Platja de Blanes es va tancar amb el lliurament de premis als diferents classificats i guanyadors dels guardons especials. El premi del concurs de xilenes ha estat per Bilal Gaucho; el de faltes l’ha guanyat Miguel Martínez, i el de millor porter ha estat per Edi Tubau, de l’equip del ‘Càmping Solmar’. El jugador Sergi Corrales, de l’equip ‘Freestyle - Taperia Medellín’, ha estat el màxim golejador, amb 12 gols; el guardó al millor jugador ha estat per Adrian Expósito, del ‘Càmping Solmar’, i el premi al facilitador del millor fairplay de la competició ha estat justament per Pawel Skóra, el campió mundial de freestyle.


El lliurament de premis i guardons el van encapçalar el president del Club de Futbol Atlètic Blanes, Ivan Alaminos, acompanyat de l’alcalde i regidor d’Esports, Mario Ros; el tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Turisme, Blai Vinaixa, i els regidors de l’Ajuntament de Blanes Dafne Galvany i Albert Sanz. Val a dir que també es va fer un sorteig de diferents obsequis cedits per empreses i establiments de Blanes, que van incloure regals com ara una hidromassatjadora, menús per a dues persones, talls de cabell, pernils i ampolles de cava, entre d’altres.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/16/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300