Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes avança el ple ordinari d’aquest mes i el celebrarà el dijous 19 de juliol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/17/2018 03:56:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes avança el ple ordinari d’aquest mes i el celebrarà el dijous 19 de juliol

La sessió s’ha hagut d’avançar per no coincidir amb la Festa Major de Santa Anna, i inclourà quatre punts a l’ordre de dia, a banda de l’apartat de precs i preguntes

El què sol passar a l’Ajuntament de Blanes cada any que arriba el mes de juliol és que la sessió plenària d’aquell mes s’ha de canviar respecte el dia en què se sol convocar de manera habitual. El motiu és la celebració de la Festa Major de Santa Anna, que s’escau al voltant de l’última setmana de juliol. Això és perquè el dia de la festa grossa, la festivitat de Santa Anna, coincideix amb el dia 26.


Ple Municipal 28 de juny
El Reglament Orgànic Municipal (ROM) estableix que les sessions plenàries ordinàries de cada mes s’han de celebrar el darrer dijous de cada mes, i aquest 2018 justament coincidiria amb el dia de Santa Anna. Davant aquesta circumstància, s’ha decidit avançar la sessió, de manera que tindrà lloc aquest proper dijous 19 de juliol a la seva hora habitual, les set de la tarda.

L’ordre del dia inclou en total cinc punts: en els dos primers no s’entra a votació, ja que es tracta d’aprovar l’acta de la sessió anterior i donar compte d’una sentència judicial. Tot seguit hi ha dos temes dins l’apartat de la Comissió Informativa General, d’Urbanisme i d’Hisenda. Un està relacionat amb el rènting d’un vehicle de la Policia Local, i l’altra aprovar l’autorització d’una borsa anual d’hores extres per al col·lectiu d’aquest mateix cos de seguretat.

Per últim, al tractar-se d’un ple municipal ordinari, es tancarà amb l’habitual apartat de precs i preguntes que podran formular els representants de totes les forces polítiques. Un cop finalitzada la sessió, es dóna la possibilitat al públic assistent perquè també en faci, sempre i quan estiguin relacionades amb algun dels temes que s’hagi tractat, o bé que hagi formulat la petició prèviament per escrit mitjançant instància.
Data de realització: 07/17/2018 | Data de la darrera actualització: 07/17/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300