Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Festival ‘Korre que Token’ 2018 del 20 al 27 de juliol a la Festa Major de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/18/2018 07:20:51 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Festival ‘Korre que Token’ 2018 del 20 al 27 de juliol a la Festa Major de Blanes

Li dóna contingut l’Esbart Joaquim Ruyra, que ha apostat per crear un festival dedicat a la música local i a la música d’arrel dels Països Catalans durant vuit dies

Després de cinc anys de programació estable en un dels escenaris de la Festa Major de Santa Anna de Blanes, l’Esbart Joaquim Ruyra ha apostat per crear un cicle propi dedicat a la música local i a la música d’arrel dels Països Catalans. De tota l’experiència acumulada, i amb la voluntat de fer un pas més, neix el Festival Korre que Token, que tindrà lloc a la Plaça d’Espanya des de divendres a divendres, del 20 al 27 de juliol.


Escenari Esbart Joaquim Ruyra Festa Major 2017
Es tracta d’un festival de música en què el cartell presenta dues línies molt marcades. D’una banda, formacions musicals de Blanes, i de l’altra grups de renom nacional del món de la música d’arrel. A més a més, cal destacar que la programació inclou altres activitats relacionades amb l’entitat, com són l’actuació del cos de dansa i de l’escola amb motiu de la Festa Major o la promoció de la participació al ball de plaça del dia de Santa Anna.

Divendres a partir de les 10 de la nit serà el torn de la Big Band de l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria; el dissabte a ¼ d’12, quan hagin acabat els Focs d’Artifici, els grups ‘Mitago’ i ‘La Revuelta’; l’endemà diumenge a les 7 de la tarda actuació de l’Escola de Dansa de l’Esbart Joaquim Ruyra i a la nit ‘Dos Pardalets’, és a dir: Marc Serrats i Carles Belda.


Dilluns l’Esbart Joaquim Ruyra oferirà l’espectacle ’55 i Seguim’ a la Plaça dels Dies Feiners a ¼ de 12, i l’endemà dimarts es reprendran les actuacions al recinte de la Plaça d’Espanya amb ‘Riu’. Finalment, dimecres hi haurà ‘Balkan Paradise Orchestra’ i ‘Tmborinu so obstinat’; dijous ‘Pastorets Rock’ i divendres, tancant el cicle, de nou a les 10 de la nit, ‘La VBella Banda’.


Data de realització: 07/18/2018 | Data de la darrera actualització: 07/18/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300