Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes incorpora sis agents interins a la Policia Local


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/18/2018 11:43:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes incorpora sis agents interins a la Policia Local

Faran tasques de reforç en seguretat a les platges i altres serveis després que facin un curs intensiu que inclou patrullar acompanyats d’agents més experimentats de la plantilla

El Despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Blanes va allotjar el migdia d’ahir dimarts l’acte de presentació i benvinguda dels nous agents interins que s’han incorporat a la Policia Local. Seran sis en total, una dona i cinc homes, que han passat a formar part de la plantilla després de passar les corresponents proves de selecció.


Les seves principals tasques seran fer suport a les platges del municipi, així com d’altres serveis de seguretat ciutadana. Abans, faran un curs intensiu de formació per incorporar-se amb caràcter immediat al seu treball a peu de carrer. Per això, se’ls impartiran nocions teòriques que completaran amb pràctiques acompanyats d’agents més experimentats de la Policia Local per completar la seva formació.

Aquesta formació caldrà que la facin tots a excepció de la nova agent interina de la Policia Local, que ja ha entrat en servei avui dimecres al haver fet amb anterioritat aquest mateix curs. La benvinguda i presentació la va encapçalar l’alcalde de Blanes, Mario Ros, acompanyat de la tinenta d'alcalde de Seguretat, Pepa Celaya, així com del secretari de l’Ajuntament de Blanes i del cap de Recursos Humans, que van complimentar els aspectes més administratius.
Data de realització: 07/18/2018 | Data de la darrera actualització: 07/18/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300