Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El programa de Catalunya Ràdio ‘Mans’, de cultura popular i tradicional, en directe des de Blanes diumenge


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/19/2018 05:50:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El programa de Catalunya Ràdio ‘Mans’, de cultura popular i tradicional, en directe des de Blanes diumenge

S’emetrà de 1 a 2 del migdia des del centre de la vila, i es farà ressò de l’activitat festiva tant de Blanes com d’altres esdeveniments festius d’arreu de Catalunya

Si hi ha alguna manifestació pública que congregui al seu voltant un tant per cent més alt de cultura popular i tradicional, aquesta és sense cap mena de dubte una Festa Major. Si, a més a més, aquesta festa inclou un espectacle tan singular i prestigiós com el Concurs Internacional de Focs d’Artifici, això la fa encara més atractiva.

De tot això i encara més se’n parlarà diumenge vinent, 22 de juliol, en viu i en directe, al programa de Catalunya Ràdio ‘Mans’, que s’emetrà des de Blanes al seu horari habitual, des de la 1 del migdia fins les 2 de la tarda. Conduit i presentat per Ester Plana i Quim Rutllant, altaveus en majúscules de la cultura popular i tradicional a Catalunya, aquesta edició especial significarà a més a més el punt i final d’aquesta temporada.


Quim Rutllant i Ester Plana, conductors i presentadors de 'Mans'
L’estudi a l’aire lliure de Catalunya Ràdio estarà situat a l’Escenari Korre que Token Fest 18, és a dir: a la Plaça d’Espanya. Durant una hora, a més a més de repassar les principals festes d’arreu del territori català i jornades castelleres, el programa ‘Mans’ es farà ressò de l’activitat festiva de la vila de Blanes amb entrevistes als responsables municipals, de la Comissió Tècnica del Concurs de Focs d’Artifici, així com d’entitats i grups que s’encarreguen de la programació a la Festa Major.

Programa premiat amb el ‘BEST’ que atorga el Bestiari Festiu i Popular

Des de la seva arrencada, el programa ‘Mans’ es va fixar com objectiu que els protagonistes fossin les colles, les entitats i les manifestacions d’arreu dels Països Catalans. L’espai de Catalunya Ràdio ha posat noms i cognoms a tots aquests esdeveniments i ha revifat la seva vàlua. Això li ha valgut un reconeixement, el ‘BEST’, que atorga el Bestiari Festiu i Popular de Catalunya.


Els dos periodistes amb el director de Catalunya Ràdio,
Saül Gordillo, sostenint el premi 'Best'
De cara al programa especial que s’emetrà en directe diumenge vinent, l’equip format per Quim Rutllant i Ester Plana ha preparat ingredients genuïnament blanencs. Així, es comptarà amb la participació de l’alcalde de Blanes i regidor de Cultura i Festes, Mario Ros; i del membre de la Comissió Tècnica del Concurs de Focs, Quique Pérez.

També hi haurà una taula rodona amb entitats del Festival de Música Jove ‘Ensorra’t’, organitzadors d’actuacions a l’Escenari Festa Major, i una actuació en directe de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria. De fet, cal dir que els dos periodistes –Quim Rutllant i Ester Plana- compten amb un avantatge força a tenir en compte: juguen a casa, ja que tots dos són de Blanes, i bona part de l'equip també.
Data de realització: 07/19/2018 | Data de la darrera actualització: 07/19/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300