Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’atleta de Blanes Paula Megía marxa a Florida per competir al Campionat Mundial de Twirling


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/27/2018 01:03:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’atleta de Blanes Paula Megía marxa a Florida per competir al Campionat Mundial de Twirling

Avui divendres ha fet els darrers entrenaments a la Ciutat Esportiva Blanes, i demà dissabte empren el viatge amb la seva entrenadora del Club Twirling Blanes, Jessica Díez

Demà dissabte embarcarà en un vol en direcció als Estats Units l’atleta blanenca Paula Megía, de 17 anys d’edat, per participar al Campionat Mundial de Twirling a Orlando, a l’estat de Florida. El matí d’avui divendres la Paula ha fet els darrers entrenaments a la Ciutat Esportiva Blanes, acompanyada d’alguns dels seus companys i companyes del Club Twirling Blanes, així com del seu president, Enrique Ortega.


Enrique Ortega, Paula Megía i Jessica Díez
Paula Megía marxa acompanyada de la seva entrenadora, Jessica Díez, qui avui al matí destacava la importància d’aquesta fita, tan sols per haver arribat fins al mundial. L’atleta blanenca, que pertany a la categoria junior, va quedar tercera al Campionat Europeu de Milan disputat l’any passat, un guany que ha estat la primera vegada que s’ha aconseguit arreu de l’estat espanyol en aquest esport.

Les rivals de la Paula: Japó, Estats Units, Canadà i Austràlia

La Paula estarà acompanyada a Orlando per dos altres atletes juniors de l’Hospitalet, però de totes tres representants de l’estat espanyol ella és l’única que durant aquest 2018 s’ha classificat com a campiona en totes les competicions, destacant el Campionat de Catalunya i el Campionat d’Espanya. Respecte quines poden ser les seves possibles rivals, al tractar-se d’un mundial i transcendir les fronteres europees, el ventall de possibilitats és molt ample: Japó, Estats Units, Canadà i Austràlia són les principals.


La competició tindrà lloc a partir del dijous 2 d’agost, i finalitzarà al cap de tres dies, el diumenge dia 5. El sistema del mundial funciona de manera que del total de 38 països d’inici, se’n classificaran 20 a la semifinal, un objectiu que la seva entrenadora considera plenament assumible. La qüestió es començarà a complicar quan arribi el penúltim triatge, on tan sols 10 passaran a la fase final.

Si més no, d’entre els tres representants de l’estat espanyol, Paula Megía compta amb el tant per cent de possibilitats més elevat. Prova de la seva vàlua és que el Consejo Superior de Deportes de l’estat espanyol li ha concedit el certificat d’Atleta d’Alt Rendiment. És la primera vegada que s’ha atorgat a un esportista de Twirling, i li significarà una sèrie de privilegis entre els quals s’hi inclou una beca.


El president del CTB, l'equip sènior, Paula Megía i l'entrenadora
D’altra banda, entre els companys i companyes que eren avui amb ella a la Ciutat Esportiva Blanes, s’hi comptaven els membres de l’equip sènior del Club Twirling Blanes. Els atletes blanencs tot just fa uns dies que han tornat procedents d’una altra competició internacional, on van pujar a podi al classificar-se en la tercera plaça del Campionat d’Europa disputat a Irlanda.
Data de realització: 07/27/2018 | Data de la darrera actualització: 07/27/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300