Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull el ‘II Happy Food Trucks Tour’ aquest cap de setmana, amb ofertes gastronòmiques i espectacles


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/01/2018 12:14:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull el ‘II Happy Food Trucks Tour’ aquest cap de setmana, amb ofertes gastronòmiques i espectacles

Es farà des del divendres 3 fins al 5 d’agost a la Plaça dels Països Catalans, allotjarà una variada cuina d’arreu del món i actuacions, entre elles la de ‘Nathan’, del programa ‘Masterchef’

Coincidint amb el primer cap de setmana de l’estiuenc mes d’agost, Blanes tornarà a allotjar un esdeveniment que l’any passat, quan es va fer per primera vegada, ja va ser un èxit de participació. Es tracta del ‘II Happy Food Trucks Tour’, que s’instal·larà a la Plaça dels Països Catalans el proper divendres dia 3, des de les 6 de la tarda fins la una de la matinada; i durant tot el cap de setmana des de les 12 del migdia fins les 12 de la nit i la 1 de la matinada.


Happy Food Trucks Tour 2017
Oferiran menjar confeccionat en viu i en directe en furgonetes amb personalitat pròpia de tota mena i caravanes sweety que aproparan aquesta moda en plena efervescència a blanencs i visitants. Hi haurà un total de vuit Food Trucks que donaran l’oportunitat de tastar una variada mostra de cuina d’arreu del món: argentina, mexicana, italiana, asiàtica, així com creps, entrepans i tapes, així com un food truck on hi ha tot tipus de plats preparats amb ous.

Nathan de ‘Masterchef’, Concerts, Espectacles Infantils i Wine & Music

Els entreteniments gastronòmics aniran amanits amb diverses actuacions que s’aniran succeint dalt l’escenari del recinte. Els espectacles començaran el mateix divendres a les sis de la tarda, amb el DJ Chimi Hendrixx, que oferirà música deep-house i soulful. Darrera d’ell hi haurà un concert acústic amb David Ros, que interpretarà temes de música pop, i acabarà d'11 de la nit a 1 de la matinada amb l’actuació de la Happy Trucks Band, formada per cinc músics que tocaran versions de tots els temps per ballar i recordar la resta de la nit.


L’endemà dissabte l’activitat s’iniciarà dalt l’escenari coincidint amb la posada en marxa del festival. A les 12 del migdia hi haurà un concert-vermut a càrrec de Tori Sparks, mentre que de 6 a 7 de la tarda hi haurà un Showcooking amb Nathan, del programa televisiu Masterchef. Conegut com el concursant més vanguardista que ha tingut l’espai de RTVE, en l’actualitat és cap de sala del reputat restaurant MR Kao a Barcelona.


Darrera d’ell serà el torn d’un Wine & Music, un espectacle que fusionarà la música de Tokaji Quartet amb un tast de vins. Per últim, la jornada es clourà amb un Concert Karaoke en directe amb The Mortimers: sis músics oferiran l’oportunitat al públic perquè cantin per a tothom amb música que interpretaran en directe, en una fusió que promet ser, si més no, entretinguda.


Diumenge, des de les 12 del migdia fins les 2 de la tarda, hi haurà un Concert Acústic amb Jordi Belza, i ja a la tarda un Concurs de Picants a càrrec de 6 a 7 amb el xef Miquel Sala. Tot seguit, de 7 a 9, s’oferirà un Espectacle Infantil de pallassos, circ i teatre amb Els Mabsutins, i per cloure el festival actuarà el DJ Gretaylosgarbo, amb música indie-electrònica. Val a dir per últim que durant tots tres dies hi haurà música ambient i DJ per a tots els públics, així com activitats infantils.
Data de realització: 08/01/2018 | Data de la darrera actualització: 08/02/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300