Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viu un cap de setmana de música i cuina d’arreu del món amb el ‘II Happy Food Trucks Tour’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/04/2018 11:18:16 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes viu un cap de setmana de música i cuina d’arreu del món amb el ‘II Happy Food Trucks Tour’

El festival es va posar en marxa divendres, i funcionarà durant tot el cap de setmana amb una variada oferta gastronòmica i actuacions, entre elles la de ‘Nathan’, de ‘Masterchef’

Des d’aquest passat divendres i durant tot el cap de setmana Blanes acull el II Happy Food Trucks Tour, que s’ha instal·lat a la Plaça dels Països Catalans, carregat d’al·licients per amants de la gastronomia, l’entreteniment i la música. Funcionarà durant tot el dia, des de les 12 del migdia fins la 1 de a matinada, i està pensat perquè el gaudeixin petits i grans, tant públic familiar com gent amb ganes de passar una agradable estona a l’aire lliure.


II Happy Food Trucks Tour 2018
Hi ha un total de vuit Food Trucks que donen l’oportunitat de fer un viatge gastronòmic arreu del món amb cuina argentina, italiana, mexicana i asiàtica, així com també entrepans i tapes, creps i tot tipus de plats cuinats amb ous. El menjar es confecciona en viu i en directe en furgonetes amb personalitat pròpia de tota mena i caravanes sweety que han apropat aquesta moda en plena efervescència a blanencs i visitants aquest primer cap de setmana del mes d’agost.

Concerts, espectacles Infantils, Wine & Music i Nathan de ‘Masterchef”

Una de les característiques que fa especialment atractiu el II Happy Food Trucks Tour és que al llarg de tot el dia hi ha al·licients per a gustos ben variats i per a tots els públics. Dalt l’escenari que forma part del recinte, s’estan oferint actuacions, com ara la que es va fer ahir a la nit amb la Happy Trucks Band, formada per cinc músics que van tocar versions de tots els temps per ballar i recordar una bona estona a l’aire lliure.


Avui dissabte l’activitat dalt l’escenari s’ha iniciat coincidint amb la posada en marxa del festival. A les 12 del migdia hi hagut un concert-vermut a càrrec de Tori Sparks, mentre que de 6 a 7 de la tarda s’ha programat un Showcooking amb Nathan, del programa televisiu Masterchef. Conegut com el concursant més vanguardista que ha tingut l’espai de RTVE, en l’actualitat és cap de sala del reputat restaurant MR Kao a Barcelona.


Darrera d’ell serà el torn d’un Wine & Music, un espectacle que fusionarà la música de Tokaji Quartet amb un tast de vins. Per últim, la jornada es clourà amb un Concert Karaoke en directe amb The Mortimers: sis músics oferiran l’oportunitat al públic perquè cantin per a tothom amb música que interpretaran en directe, en una fusió que promet ser, si més no, entretinguda.


Diumenge, des de les 12 del migdia fins les 2 de la tarda, hi haurà un Concert Acústic amb Jordi Belza, i ja a la tarda un Concurs de Picants a càrrec de 6 a 7 amb el xef Miquel Sala. Tot seguit, de 7 a 9, s’oferirà un Espectacle Infantil de pallassos, circ i teatre amb Els Mabsutins, i per cloure l’activitat actuarà el DJ Gretaylosgarbo, amb música indie-electrònica. Val a dir per últim que durant tot el festival hi ha música ambient i DJ per a tots els públics, així com activitats infantils.
Data de realització: 08/04/2018 | Data de la darrera actualització: 08/04/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300