Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes s’ha mullat avui per l’Esclerosi Múltiple


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/04/2018 01:45:07 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes s’ha mullat avui per l’Esclerosi Múltiple

El tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Turisme, Blai Vinaixa, i el president de l’Associació de Càmpings de Blanes, Josep Ametller, s’han sumat a la campanya per recollir fons

Aquest migdia ha tingut lloc al Càmping Bella Terra de Blanes un acte solidari envers la Campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que promou la Fundació Esclerosi Múltiple. El tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Turisme, Blai Vinaixa, acompanyat del president de l’Associació de Càmpings de Blanes, Josep Ametller, s’ha sumat a l’acció llençant-se a la piscina acompanyat d’altres banyistes tots a l’hora, en una monumental esquitxada solidària.


'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple' avui al migdia
Aquest 2018 s’ha arribat ja a la 25a edició de la campanya, que enguany destinarà tots els fons recollits a l’esclerosi múltiple infantil. Durant aquest primer quart de segle de vida la Fundació Esclerosi Múltiple ha aconseguit donar a conèixer la malaltia que abans resultava força desconeguda pel gran públic en general. La recollida de diners es fa principalment amb donacions, així com amb la venda de material de la campanya que acompanya la remullada en piscines i platges.

Al llarg de tot el dia el Càmping Bella Terra de Blanes tindrà en funcionament una taula amb la venda de material divers, on hi ha des de samarretes fins a bosses de mà, pilotes, necessers i llibretes, entre d’altres. Coincidint amb el 25è aniversari, la campanya ha comptat amb la col·laboració del conegut del dissenyador Javier Mariscal, que s’ha encarregat d’il·lustrar el material.


El passat 8 de juliol va tenir lloc la jornada central de la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, i aquell dia van participar-hi més de 110.000 persones d’arreu del país. Amb tot, també es continua fent de manera puntual en piscines i platges de tot Catalunya, com ha estat avui el cas del què s’està fent al Càmping Bella Terra. En la remullada d’avui al migdia també han participat membres de l’equip directiu de l’establiment turístic blanenc, així com Roger Perales, de l’Oficina de Turisme de Blanes.
Data de realització: 08/04/2018 | Data de la darrera actualització: 08/04/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300