Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El ‘II Happy Food Trucks Tour’ de Blanes rep un 15% més de visitants respecte al 2017


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/06/2018 10:22:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El ‘II Happy Food Trucks Tour’ de Blanes rep un 15% més de visitants respecte al 2017

La ciutat on comença la Costa Brava ha allotjat un cap de setmana amb música, cuina d’arreu del món i altres al·licients, com ara un Showcooking amb Nathan, de ‘Masterchef’

La segona edició consecutiva en què el ‘Happy Food Trucks Tour’ s’ha instal·lat a Blanes ha estat valorada des de l’organització de manera molt positiva, havent registrat un 15% de visitants respecte al 2017. Així ho demostren el nombre de racions venudes a través dels Food Trucks que van estacionar des del passat divendres i durant tot el cap de setmana a la Plaça dels Països Catalans.


'II Happy Food Trucks Tour', dissabte a la nit
Hi ha hagut un total de vuit caravanes que donaven l’oportunitat de fer un viatge gastronòmic arreu del món amb cuina argentina, italiana, mexicana i asiàtica, així com també entrepans i tapes, creps i tot tipus de plats cuinats amb ous. El menjar es confeccionava en viu i en directe en furgonetes amb personalitat pròpia de tota mena i caravanes sweety que han apropat aquesta moda en plena efervescència a blanencs i visitants aquest primer cap de setmana del mes d’agost.

El festival funcionava des del migdia fins la una de la matinada, però quan més públic registrava era a partir de les set de la tarda, i especialment a les nits, quan la Plaça dels Països Catalans es va omplir de gom a gom. No tan sols per degustar l’ample ventall d’entreteniments gastronòmics, sinó també per participar en els concerts i actuacions musicals de gran qualitat que hi ha hagut.


Un canvi valorat molt positivament entre l’edició d’aquest 2018 i la de l’any passat ha estat la modificació en la ubicació de les taules, que s’han situat al mig de l’espai per facilitar que el públic pogués degustar els plats de cuina. De cara a l’edició del 2019, quan s’espera que el festival torni a Blanes, s’estudiarà la possibilitat de modificar l’horari de funcionament en base a les hores del dia en què enguany s’ha registrat un major moviment de públic.


El que en definitiva ha ofert durant tot el cap de setmana ‘II Happy Food Trucks Tour’, ha estat l’oportunitat de gaudir d’entreteniments per a petits i grans, tant pel públic familiar com per a gent amb ganes de passar una agradable estona a l’aire lliure. Tot plegat, amanit amb una oferta gastronòmica de qualitat, que també ha complagut tota mena de gustos.

Música, concerts i espectacles infantils de qualitat

I és que un dels principals al·licients del ‘II Happy Food Trucks Tour’, igual que en la seva primera edició de l’any passat, són les actuacions que s’hi ofereixen al llarg de tot el dia. Es tracta d’artistes de gran qualitat, des de cantants i intèrprets de música fins a pallassos i altres entertainments, demostrant que no necessiten anunciar cap intèrpret de renom com a reclam perquè es garanteixi que els espectacles seran lluïts.


Especialment concorregut va ser el concert de la nit de dissabte, amb De Mortimers, un karaoke obert al públic amb música en viu interpretada per sis músics, així com el concert de la nit de divendres amb la Happy Food Trucks Band, que va fer un complet repàs a cançons de tots els temps. La mainada també va comptar amb al·licients pensats per a ells, com per exemple l’espectacle de diumenge al vespre amb Els Mabsutins.

Showcooking amb Nathan, de ‘Masterchef’

També va atraure una gran quantitat de públic el Showcooking que va protagonitzar la tarda de dissabte el cuiner Nathan, del programa televisiu Masterchef, que va preparar una refrescant amanida d’estiu a l’estil oriental. El conegut cuiner, que va fer gala de la seva simpatia, va comptar amb tres joves ajudants que es van encarregar finalment de repartir entre la concurrència una mostra de l’amanida.


Conegut com el concursant més vanguardista amb què va comptar el conegut programa televisiu, en l’actualitat és el cap de sala del reputat restaurant MR Kao a Barcelona, que comptava amb un Food Truck al recinte. Durant l’execució del plat, Nathan va contestar més preguntes relacionades amb la producció del programa que no pas amb l’amanida que estava cuinant, i va finalitzar el showcooking sortejant uns àpats entre els assistents i fent-se una selfie final a la qual gairebé tothom s’hi va apuntar.
Data de realització: 08/06/2018 | Data de la darrera actualització: 08/06/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300