Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Allau d’inscripcions online per a la 35a Caminada Popular Nit de Sant Bonós del 18 d’agost a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/07/2018 12:52:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLAllau d’inscripcions online per a la 35a Caminada Popular Nit de Sant Bonós del 18 d’agost a Blanes

Hi ha obsequis per als 1.500 primers inscrits del màxim de 5.500 previstos. L’any passat la marxa popular es va suspendre en senyal de dol pels atemptats de Barcelona i Cambrils

En pocs dies d’ençà que s’ha obert la inscripció on line de la marxa popular, ja s’han superat les 700 persones, un 13% del màxim que s’ha posat com a topall: 5.500 persones. I és que la 35a Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós que tindrà lloc a Blanes el proper dissabte 18 d’agost a partir de 2/4 d’11 de la nit atrau cada any un gran nombre de participants, un número que de fet ha anat in crescendo.


Arxiu d'Imatges Sortida Caminada Popular Nit de Sant Bonós
Precisament a causa d’aquest creixent interès, en la darrera edició celebrada al 2016 ja es va augmentar el topall màxim de participants fins als 5.500, després que en les anteriors edicions es van haver de tancar les inscripcions hores abans que arrenqués l’esdeveniment. El què la fa tan atractiva és que es tracta d’una activitat popular, on solen participar famílies i grups d’amics, un esdeveniment esport i lúdic, en la línia de les dues destinacions turístiques amb què està distingida Blanes: familiar i esportiu.

El principal al·licient de la caminada és poder fer una passejada nocturna estiuenca, si bé els més avesats a córrer aprofiten per entrenar i se situen en el grup de capçalera per despegar tant bon punt es dóna el tret de sortida. Val a dir que aquest 2018 tindrà lloc la 35a edició després que l’any passat –quan tocava aquest número d’edició- es va suspendre en senyal de dol per les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, produïts pocs dies abans que tingués lloc la caminada.

Inscripcions online i presencials, amb obsequis als participants

Les inscripcions online es fan a través d’aquest enllaç, operatiu fins al 16 d’agost a les 00 h.: https://www.inscripcions.cat/nitdesantbonos2018/formulari_inscripcio, mentre que la recollida de dorsals pels inscrits online es farà el dissabte 18 d’agost, des de les 10 del matí fins les 10 de la nit a la planta baixa de l’Ajuntament de Blanes. Aquest 2018 els 500 primers inscrits online –una xifra que hores d’ara s’ha superat- ja tenen un obsequi assegurat: una bossa amb regals Alehop.


Per la seva banda, els inscrits des del dorsal 501 fins al 1.501 rebran una samarreta tècnica esportiva de l’Obra Social La Caixa de regal. Tot això, a banda de la ‘Bossa de l’Esportista’ que es lliurarà en la línia d’arribada a tots i cadascuna de les persones que facin tot el recorregut. A la bossa hi ha diversos obsequis a càrrec d’empreses i establiments col·laboradors amb la caminada.

Les inscripcions presencials es començaran a fer el dia abans de la caminada, el divendres 17 d’agost, en dos indrets i horaris diferents. A la Ciutat Esportiva Blanes l’horari serà des de les 10 del matí fins les 9 de la nit, i a la planta baixa de l’Ajuntament de Blanes, el mateix divendres dia 17, des de les 4 de la tarda fins les 8 del vespre.


L’endemà dissabte es continuaran fent inscripcions presencials a la planta baixa de l’Ajuntament de Blanes durant tot ala jornada: des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit, o bé fins arribar al topall d’enguany: els 5.500 inscrits. Una circumstància que cal vigilar, ja que els darrers anys hi ha hagut força gent que s’ha quedat sense el seu corresponent dorsal perquè van anar a apuntar-se dins de l’horari, però s’havien hagut de tancar inscripcions al haver-se arribar al màxim previst d’antuvi.

Una Caminada 100% solidària, amb aportacions a entitats socials

El preu d’inscripció per participar a la caminada és de 4 €, tot i que també hi ha la possibilitat de ser solidari de manera voluntària i pagar 4’50€. Els 0’50 € es destinen cada any a una entitat sense ànim de lucre, triada pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes, que en aquesta ocasió han escollit la Plataforma de Dones i l’Associació de Dones Artesanes, a qui es lliurarà un simbòlic taló poc abans que comenci la marxa popular, dividint per dos les aportacions voluntàries de 0’50 €.


Els 4 € que es paguen per inscriure’s els destinen a cobrir part de les despeses que es necessiten afrontar per fer front a l’activitat. D’altra banda, aquestes no seran les úniques aportacions solidàries relacionades amb la caminada, l’Obra Social La Caixa –a banda de regalar samarretes tècniques per als inscrits entre els números 501 i 1501- també fa dues aportacions directes de 1.000 € cadascuna d’elles a dues altres entitats socials: l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas i l’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar.

Talls de circulació i col·laboradors de la caminada

Per garantir que l’esdeveniment pugui transcórrer de la manera més fluida i evitar en el possible que la circulació quedi col·lapsada, la Policia Local de Blanes posarà en marxa diverses mesures de trànsit coincidint amb la jornada del dissabte 18 d’agost. Per aquest motiu, des del cos policial s’ha demanat als conductors que agafin rutes alternatives en cas que hagin de circular per les zones afectades.

A partir de les 22’15 h de la nit i fins la finalització de la caminada –cap a la 1’30 h matinada- s’aniran fent talls de circulació esglaonats. Aquestes mesures afectaran diversos carrers per on transcorre la prova, que romandran tancats i/o amb passos alternatius depenent de la intensitat del flux de participants.


La 35a Caminada Popular Nit de Sant Bonós l’organitza l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes amb el suport del Grup Fondistes Blanes. Col·laboren en diversos aspectes la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, així com el Consell Comarcal de la Selva i la Diputació de Girona.

Perquè la prova sigui un èxit es compta amb un ampli desplegament humà, que s’encarrega de determinats aspectes logístics, principalment de l’Àrea d’Esports i del Grup Fondistes Blanes, així com altres voluntaris i voluntàries als qui també s’assignen determinades tasques. Tot aquest equip anirà identificat amb una samarreta corporativa esponsoritzada.

També es compta amb el suport de les següents empreses i establiments: Aneto, Freskibo, Óptica Muralla, Autopodium, AleHop, Obra Social La Caixa, Aquarius, Frigorífics Ros, Hotel Beverly Park, Serhs Fruits, Kids & Us, Blanes.Com, Càmping La Masia, Joieria Maresme, Cafè Terrassans, Illes Juli-Tot Carn i Dofi Jet Boats.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/07/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300